Konyaspor sezona çok iyi başladı

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonuna çok iyi bir başlangıç yaptı.

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonuna çok iyi bir başlangıç yaptı. Yeşil-beyazlı ekip, ligde ilk 4 haftada 8 puan toplayarak yeni sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Lige sahasında Erzurumspor galibiyetiyle başlayan Atiker Konyaspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. 3.haftada Bursaspor’u taraftarının önünde konuk eden ve rakibi  ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz, son oynadığı maçta da lige çok iyi başlangıç yapan Yeni Malatyaspor’u deplasmanda mağlup etti.

Atiker Konyaspor, Rıza Çalımbay yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza attı. Anadolu Kartalı, ilk 4 haftada topladığı 8 puanla 18.sezonunu geçirdiği Süper Lig’de en iyi başlangıcını yaptı. Konyaspor, lig tarihinde geride kalan 17 sezonda ilk 4 hafta itibariyle hiç 8 puan toplayamamıştı.

Son olarak deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Konyaspor, milli maç arasına 8 puanla 5.sırada girdi.
Konyaspor, sıralamada Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımları da geride bıraktı. Oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısı gösteren Anadolu Kartalı, ligin gol yollarındaki en etkili takımları arasında yer alıyor. Maç başına 2 gol atan Konyaspor, bu sıralamada da ligde üst sıralarda yer alıyor.

Anadolu Kartalı, Süper Lig'de aynı zamanda namağlup 3 takımdan biri durumunda. Rıza Çalımbay'ın ekibi Kasımpaşa ve Kayserispor ile birlikte 4 hafta sonunda  bileği bükülmeyen 3 takımdan biri olarak dikkati çekiyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri