Konyaspor revire döndü

Atiker Konyaspor’da sakat oyuncuların çokluğu camianın canını sıkıyor. Yeşil-beyazlı takımda 8 oyuncunun sakatlığı teknik direktör Mehmet Özdilek’in kadro kurmasını zorlaştırıyor

Atiker Konyaspor’da sakat oyuncuların çokluğu can sıkarken Mehmet Özdilek ise kadro kurmakta zorlanıyor. Yeşil-beyazlı ekipte  Sezon başında sakatlanan Traore dışında son haftalarda sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayan; Jonsson, Volkan, Fofana, Ferhat, Eren ve Amir’den sonra Ömer Ali’nin de sakatlar kervanına katılması teknik heyeti korkuttu. Futbolculardan bazılarının Göztepe maçı öncesi durumlarının belirsiz olduğu bazılarının ise birkaç hafta daha takımda olamayacakları öğrenildi.

SOL BEK OYUNCULARI SAKAT

Atiker Konyaspor’a sezon başında Medipol Başakşehir’den transfer edilen sol bek oyuncuları  Eren Albayrak ve Ferhat Öztorun sakatlıktan kurtulamıyor. Eren Albayrak sezon başından buyana sakatlığı nedeniyle tam manasıyla takıma katkı sağlayamazken Ferhat Öztorun ise sürekli bir istikrarı olmamasına rağmen birçok maçta forma giydi. Son Karabükspor maçında bu iki oyuncunun sakat olması nedeniyle bu bölgede Ömer Ali Şahiner oynadı. Ömer Ali de sakat sakat başladığı maçın 20 dakikasında oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini genç Kadir Kaan Özdemir’e bıraktı.  İki alternatifli sol bek mevkiinde iki oyuncunun da sakat olması genç oyuncu Kadir Kaan’a forma şansı getirdi. Kadir ilk maçında iyi bir görüntü çizdi.

AMİR’İN DE BAŞI SAKATLIKLA DERTTE

Atiker Konyaspor’da Aykut Kocaman döneminde takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Amir Hadziahmetovic, şanssız bir sezon geçiriyor. Genç Boşnak oyuncunun eski sakatlığı geçtiğimiz hafta nüksetti. Eylül ayında bıçak altına yatan 20 yaşındaki oyuncu, eski sakatlığının nüksetmesi nedeniyle ilk yarının sonuna kadar oynanacak Göztepe ve Fenerbahçe maçlarında forma giyemeyecek. Amir, devre arasını iyi değerlendirerek hazır hale gelmek sezonun ikinci yarısında takımına katkı sağlamak istiyor. Boşnak oyuncu oynadığı maçlarda kısa süre almasına rağmen büyük katkılar yapmıştı. Amir Kasımpaşa maçında oyuna sonradan girmesine rağmen hemen takımına beraberlik golünü kazandırmıştı.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri