Konyaspor potada kupaya veda etti

Türkiye Kupası A Grubunda mücadele eden Torku Konyaspor son maçında Royal Halı Gaziantep’e, 81-67’lik skorla mağlup olarak kupaya veda etti. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu sezonun ilk maçına çıkacak

Türkiye Kupası A Grubunda mücadele eden  Torku Konya Spor grubun son maçında Royal Halı Gaziantep’e, 81-67’lik skorla mağlup oldu.İlk periyotu 19-19 ve ilk yarısı da 41-41 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada Royal Halı Gaziantep, üçüncü periyottan itibaren hücumdaki etkili oyunuyla kontrolü eline aldı. Son 10 dakikalık bölüme 56-65 üstün giren Royal Halı Gaziantep, maçtan da 67-81 galibiyetle ayrılmayı bildi.

Royal Halı Gaziantep’te Dennard Higgins 23 sayı- 3 ribaund- 5 asistlik performansıyla yıldızlaşırken, Jawad Williams 16 sayı- 4 ribaund ve Paul Harris de 12 sayı- 8 ribaund ile maçı tamamladı.

Torku Konya Spor’da ise Richard Guinn 20 sayı- 9 ribaund ve Joshua Mayo da 12 sayı- 6 ribaund- 5 asistle mücadeleyi noktaladı.

GÖZLER LİGE ÇEVRİLDİ

Türkiye Kupasından elenen Torku Konyaspor Basketbol’da gözler hafta sonu başlayacak olan yeni sezona çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip cumartesi günü saat 17.30’da deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak. Torku Konyaspor Trabzonspor Medical Park deplasmanından galibiyetle dönerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.  Trabzonspor Medical Park ta Türkiye Kupasından elenerek son sekize kalamadı. Bordo-mavili ekip Samsun’da mücadele ettiği kupa grubunda Banvit, Eskişehir Basket ve Pınar Karşıyaka takımı ile karşılaştı. Trabzon ekibi sadece Eskişehir Basket’e karşı kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri