Konyaspor PAF 1 puanla döndü

PAF Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, dün İstanbulda İstanbul Büyükşehir Belediyespora konuk oldu.

25. hafta karşılaşmasına galibiyet parolası ile çıkan yeşil-beyazlılar, Ömer Tayfun’la bir penaltı atışını gole çeviremedi ve evine 1-1’lik sonuçla döndü. Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya yeşil-beyazlılar etkili bir başlangıç yaptı. Maçın ilk dakikalarından itibaren İstanbul kalesinde etkili olan temsilcimiz aradığı golü 19. dakikada Ömer Tayfun ile buldu ve 1-0 öne geçti. 31. dakikada Selim Deniz’in golüne engel olamayan Konyaspor, soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısı bir orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Maçın 87. dakikasında ceza alanı içerisinde oluşan bir pozisyonda penaltı vuruyu kazanan Konyaspor’da topun başına ilk golün sahibi Ömer Tayfun geçti. Ömer’in vuruşunda topu çıkarmayı başaran kaleci Murat Konyaspor’a galibiyet şansı tanımadı ve temsilcimiz evine 1 puanla dönmek zorunda kaldı. Öte yandan Deplasmanlı gençler Ligi’nde mücadele eden Konyaspor BAL takımı evinde ağırladığı Boluspor ile 1-1 berabere kaldı.


SAHA: Bayrampaşa Çetin Emeç
HAKEMLER: Yusuf Tiryaki, Çimen Küçük, Neslihan Muratdağı
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Murat, İ.Eren, Ahmet, Orhan, İ.Oğuz, Murat, Selim Deniz, Orhun (M.Ali), Evren, Özgür (Mahir), Mete (İbrahim)
KONYASPOR: Nazmi, Özgür (Niyazi), Erdem, Ramazan, Oğuz, Ali Karan, Rifat, Eşref (Kenan), Muhammed Sak (İlyas), Feyyaz, Ömer Tayfun
GOLLER: Selim Deniz (dk.31) (Büyükşehir Belediyespor), Ömer Tayfun (dk.19) (Konyaspor)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri