Konyaspor özel misafirlerini ağırladı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Rebii Karatekin Ortaokulu’ndan özel çocuklar Konyaspor’u ziyaret ederek Genel Müdür Muhammed Ak’a çiçek takdim ettiler.

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında oynanan Osmanlıspor maçı öncesinde Atiker Konyaspor’un çok özel misafirleri vardı. Rebii Karatekin Ortaokulu’nda eğitim gören özel çocuklar, okul müdürü Gürcan Öztürk, müdür yardımcıları, özel eğitim öğretmenleri, Selçuklu, Meram, Karatay özel eğitim şube müdürleri, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı ve şube müdürleri ile ailelerinin nezaretinde önce kulübü ziyaret ettiler sonra büyük bir heyecan içinde maçı takip ettiler.

Özel çocuklardan Ahmet Göğüş ve arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Genel Müdür Muhammed Ak, Simon Kuper'in “Futbol asla sadece futbol değildir” sözünü hatırlatarak “Atiker Konyaspor’umuz için sahada teknik heyetimiz ve futbolcularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Ama artık günümüzde futbol sadece sahada oynanmıyor. Bu açıdan toplumun ve sosyo-kültürel hayatın dinamiklerini görmezden gelmek, uzaklaşmak Konyaspor gibi mazisi 100 yıla yakın bir kulübe yakışmaz. Bu yüzden bizlerde mümkün mertebe bu dinamiklerin içinde yer alarak içinde bulunduğumuz toplumun sorunlarını, sevinçlerini ve acılarını paylaşıyoruz. Bu vesile ile özel çocuklarımızla birlikte Atiker Konyasporumuzun maçını izlemek bizler için büyük keyif” şeklinde konuştu.

Ahmet Göğüş ise hem kulüp ziyaretinde hem de maç esnasındaki heyecanlı tavırlarıyla ilgi odağı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri