Konyaspor, Ordu’ya 3 puan için gitti

Pazar günü deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Konyaspor'da Konyadaki hazırlıklar tamamlandı ve takım dün Orduya gitti.
Yeşil-beyazlı takımın, önceki gün maçın oynanacağı saatte gerçekleştirilen taktik antrenmanına Koray İçten ve Uğur Akdemir katılmazken, Ramazan Kahya takımdan ayrı olarak çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman tam sahada yapılan taktik çalışma ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Ligde, deplasman galibiyetleri serisine bu hafta da Ordu’da devam etmeyi amaçlayan Konyaspor’da kafile dün sabah karayoluyla Ordu’ya giderek Balıktaşı otelde kampa girdi.. Futbol şube sorumlusu Abbas Kılınç’ın başkanlığında giden Kartallar, dün akşam saatlerinde bir çalışma yaptılar. Konyaspor’da hazırlıklar bugün Orduspor tesislerindeki ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular dinlenmeye çekilecekler.

Konyaspor’da sakat olan Koray, Uğur Akdemir ve Ramazan dışında rahatsız olan Uğur Yanıkdemir kadroya alınmadı. Cezası biten Görkem ise iki hafta aradana sonra kadroya girdi. Konyaspor’un Ordu maçı kafilesi şu futbolculardan oluştu. Recep Öztürk, Haluk Tanrıseven, Abdulvahit Karacabey, Mehmet Ayaz, Görkem Görk, Yusuf Kurtuluş, Umut Kekilli, Ömer Hacısalihoğlu, Eser Yağmur, Branimir Poljac, Erdal Kılıçaslan, Kaue Da Silva, Ufukhan Bayraktar, Volkan Koçaloğlu, Dursun Karatay, Tayfun Türkmen, Mehmet Şen, Ferdi Başoda.

YUSUF: ORDU MAÇINI KAZANACAĞIZ

Her zaman büyük hedefler peşinde koşan Konyaspor’un süper lige çıkma konusunda ne kadar iddialı ve inanca sahip olduğunu herkese gösterdiğini belirten Yusuf Kurtuluş, Orduspor maçını kayıpsız geçerek yollarına lider olarak devam etmek istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Yusuf Kurtuluş, skor ve sonuç olarak bakıldığında sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyerek, “Konyaspor’un hedefi tabiki her zaman olduğu gibi büyük. 5 hafta sonunda gelen liderlik üzerimizde bir baskı oluşturuyor ama bu baskı bize olumlu anlamda yansıyor. 5 haftada çok iyi bir çıkış yakaladık ve başlangıç yaptık. Liderliğimizin devamı,  çıkışımızı sürdürebilmek ve bu başarının daha fazla anlam kazanması için Orduspor maçını deplasmanda mutlaka kazanmamız gerekiyor. Güçlü ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Her geçen hafta oyunumuzun üzerine daha da artılar koyuyoruz. Orduspor ile önemli bir maça çıkacağız. Tek düşüncemiz galip gelerek yolumuza kayıpsız ve güzel bir şekilde devam etmek” diye konuştu. Yeşil-beyazlı ekibin 5 haftalık performansını da değerlendiren Yusuf Kurtuluş, şunları söyledi: “Kolay maç yok. Geride kalan haftalarda taraftarlarımıza heyecanı yüksek maçlar izletiyoruz. Bu bir anlamda sevindirici. Kartalspor karşılaşmasında özellikle ikinci yarı oynadığımız futbol herkesi memnun etti. Konyaspor olarak oyun disiplininden kopmadığımızı ve 90.dakikada da olsa gol atabildiğimizi herkese gösterdik. Sonuçta maç 90 + uzatma dakikaları kadar süre. Önemli olan kazanmak ve 3 puan almak...”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri