Konyaspor mutlu değil

Konyaspor, Kartalspor karşısında 2 önemli puana kaybetmekle kalmadı, Erdinçin iki sarı karttan kırmızı kart ve Perezin de 4. sarı kartını görmesi sonucu cezalı duruma düşmesiyle iki de önemli fire
Konyaspor, beraberlik serisini Kartal karşısında da sürdürdü. Ligin 6. haftasında Kartalaspor’u konuk eden ve gol yollarında yine etkili olamayarak 4. kez golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı takımda, galibiyetini yanı sıra 2 fire vermenin üzüntüsü de hakim. Ligin en iyi orta sahasına sahip ve çok iyi kontratak futbolu oynayan rakibi karşısında iyi mücadele etmesine karşın gol atma becerisini yine gösteremeyen Kartallar, ligin başından buyana 6 maçta 4. beraberliklerini aldılar.. Konyaspor, tek yenilgisini iç sahada Tavşanlı Linyitspor karşısında almış, deplasmanda ise Sakaryaspor’u yenmişti.
Kartallar, Pazar günü İstanbul temsilcisi Kartalspor karşısında 2 önemli puana kaybetmekle kalmadı, Erdinç’in iki sarı karttan kırmızı kart ve Perez’in de 4. sarı kartını görmesi sonucu cezalı duruma düşmesiyle iki de önemli fire verdi.. Her iki futbolcu da Çarşamba günü (yarın) deplasmanda Denizlispor ile oynanacak önemli maçta forma giyemeyecekler.
Ligde son sıralarda yer alan rakibine yenerek galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı.. Bugün sabah saat 10.00’da bir çalışma daha yapacaklar ve öğle yemeğinden sonrada Denizli’ye hareket edecekler. Konyaspor kafilesi Denizli’de Anemon otelde konaklayacak. Konyaspor-Denizlispor maçı yarın saat 20.00’de başlayacak ve TRT’den naklen yayınlanacak. 
LİGDE 6, HAFTA 29 GOL ATILDI
Bank Asya 1. ligde 6. hafta Pazar akşamı oynanan Göztepe-Bolu maçıyla tamamlandı.. Konyaspor'un iç sahada Kartalspor ile 0-0 berabere kaldığı haftada oynanan maçların 5'ini ev sahibi, 3'ünü deplasman takımları kazanırken, 1 maç berabere sona erdi. Toplam 29 golün atıldığı 6. haftayı Konyaspor 7 puanla 11. sıradaki yerini korudu. Haftayı, 14 puanla Akhisar Belediye Gençlik lider kapattı. Ligin 6. haftasında 2 golle en az gol atan 2.  ve 1 golle de en az gol yiyene takım olan Konyaspor 5 beraberlikle ilk sırada yer alan Gaziantep’in ardından 4 beraberlikle en çok berabere kalan 2. takım oldu.
7. HAFTA MAÇLARI YARIN
Bank Asaya 1. ligde, fikstür gereği 7. hafta maçları yarın ve Perşembe günü oynanacak. Yarının programı şöyle. 13.30: İstanbul Güngörenspor-Kayseri Erciyesspor. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor-Göztepe. 17.00: Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Adanaspor. 17.45: Sakaryaspor A.Ş.-Kartalspor. 20.00: Denizlispor-Konyaspor. Perşembe gününün programı. 13.30: Giresunspor-Kasımpaşa. Boluspor-Elazığspor. 17.45: Karşıyaka-Bucaspor. 20.00: Rizespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor..
SERBAY, YİNE GOL ATAMADIK
Kartalspor karşısına da ligdeki diğer maçlarda olduğu gibi galibiyet düşüncesiyle çıktıklarını ve bunun için ellerinden gelen mücadeleyi ve gayreti ortaya koyduklarını belirten genç futbolcu Serbay Yağız, gol atamadıkları için 3 puan alamadıklarını söyledi.
“Sahada yüreğini ortaya koyan takım arkadaşlarımı kutluyorum" sözleriyle başlayan genç oyuncu Serbay  açıklamasını şöyle sürdürdü. “Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 2-3 net pozisyonumuz vardı. Ama bunları değerlendiremedik. Bunları golle buluşturabilseydik ve devreye önde girseydik bizim adımıza daha rahat bir ikinci devre olacaktı. İkinci devrede de etkili olan takım bizdik. Ancak son dakikalara doğru belki oyunu geride kabul etme anlayışına girdiğimiz için rakip biraz üzerimize geldi. Sonucunda maç berabere bitti. Sahamızda yine galip gelemediğimiz için üzgünüz. Ama gençlerin ortaya koyduğu mücadelenin Konyaspor adına büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Tek düşüncesi galibiyet olan takımımızın bunu geride kalan maçlarda olduğu gibi Kartalspor maçında da sahaya yansıttığına inanıyoruz. Artık kalan maçlarımızda bu puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz..”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri