Konyaspor-MİY

Bank Asya 1. Ligde zirve mücadelesi hesapları yapan Konyasporda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün saat 21.00de Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek
Lig hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, bugün Süper lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Kartallar, önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, günün ikinci çalışmasında düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından top tekniğine dayalı pas çalışması ve çıkış koşuları antrenmanı yaptı. Futbolcular daha sonra gruplar halinde taktik çalışma gerçekleştirdi. Konyaspor’da çalışmalar, dün akşam saatlerindeki yapılan taktik antrenmanıyla devam etti.
Yeşil-beyazlılar, Kayseri Erciyesspor maçının iptal edilmesinin ardından bugün Süper lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile özel maçta karşı karşıya gelecekler. Atatürk stadındaki maç saat 21.00’de başlayacak. Bu maçın ardından futbolculara muhtemelen 3 gün izin verilecek ve lig hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren yenidene başlanacak.
KARAPINAR: FİKSTÜR ÖNEMLİ DEĞİL
Konyaspor'un hedefli bir takım olduğunu söyleyen başkan Bahattin Karapınar, Kasımpaşa ile iç sahada oynayacakları maçla başlayacakları sezonda başarılı olarak yeniden Süper Lig'e yükselmek istediklerini ve bu konuda teknik heyet ile oyunculara güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Bank Asya 1.Lig'de 2011-2012 sezonu fikstürünü değerlendiren başkan Karapınar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"2011-2012 sezonuna Kasımpaşa ile sahamızda oynayacağımız maç ile başlayacağız. Geçen sezon Süper Lig'den düşen iki takımın mücadelesi olacak. İlk yarıda evimizde oynayacağımız maçlardaki rakiplerimize oranla deplasmanlarda şampiyonluğa oynayan takımlarla deplasmanda karşılaşacağız. Ama fikstür hiç önemli değil. Nihayetinde 34 maç oynayacağız. Sadece rakiplerin sırası değişiyor. Konyaspor hedefli bir takım ve her maça kazanmak için çıkacaktır. Konyaspor'un hedefi tekrar şampiyonluk ve Süper Lig'e yükselmektir. Kasımpaşa ile oynayacağımız ilk maçtan itibaren de bunu ortaya koyarak sıkıntıların üstesinden gelip amacımıza ulaşacağız. Bu konuda teknik heyetimize ve oyuncu kadromuza inancımız tamdır..."
ÖZKAN: UMUDUMUZ DEVAM EDİYOR
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Konyaspor’da, kulüp basın sözcüsü İlker Özkan, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men edilmesinin ardından gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Spor Toto Süper Lig’e dönme umutlarının devam ettiğini söyledi. Özkan, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, UEFA’nın isteği üzerine UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men edilmesinin kendileri için sürpriz bir karar olduğunu belirtti. Bu kararın sonuçlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Özkan, “Süper Lig’e dönme umudumuz devam ediyor. Fikstürler çekilmiş olsa bile biz 2011-2012 sezonunda Süper Lig’de oynayacağımızı ümit ediyoruz. Fenerbahçe’nin ‘küme düşürülme’ talebinde bulunması bizi bu konuda daha fazla ümitlendirdi” dedi. TFF’nin konuyla ilgili acil karar vermesi gerektiğini anlatan Özkan, şöyle konuştu: “Fenerbahçe’nin böyle bir belirsizlikte rahat edemeyeceğini düşünerek ‘küme düşürülme’ talebinde bulunduğunu tahmin ediyorum. Sadece Fenerbahçe’nin değil başka takımların da ligden düşürülmesi halinde Konyaspor, Bucaspor ve Kasımpaşa lige dönebilir. Beklentimiz tekrar Süper Lig’de oynamak. Konyasporlu taraftarlar da bu beklenti içinde.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri