Konyaspor, ligi 10.sırada bitirmek istiyor

Konyaspor Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, kalan 6 haftada gerekli puanları toplayacaklarını belirterek hedeflerinin ligi 10'uncu sırada bitirmek olduğunu söyledi.

Ligi istenilen yerde bitireceklerine inandığının altını çizen Sarıtaş, "Kimse merak etmesin. Bu takım düşmez. Bizim hedefimiz 10-12'nci sırada ligi tamamlamak" dedi.

Süper Lig'in geride kalan 28 haftalık döneminde 31 puan toplayarak ligin 14'üncü sırasında yer alan Konyaspor, alt sıralarda puanları birbirine yakın 6 takım arasından kurtulmak istiyor. Yeşil-beyazlı kulübün Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş  yaptığı açıklamada alt sıralardan biran önce kurtularak ligi 10 veya 12'nci sırada bitireceklerini söyledi. Sarıtaş, "Şu anda konum itibariyle düşme potasındayız. Ama bu sıralamada sezon sonunda 10 yada 12'nci sıralarda olacağız. Bizim için herhangi bir tehlike yok. Sadece talihsiz puan kayıpları nedeniyle bu duruma geldik. Bir an önce kendimizi toparlayıp kalan 6 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Kimse merak etmesin bu durumdan kısa zamanda kurtulacağız. Konyaspor ligi 10'uncu sırada, en kötü ihtimalle de 12'nci sırada bitirecek. Herkesin içi rahat olsun. Bu takım küme düşmez” diye konuştu.
Kayseri'nin inişli çıkışlı bir tablo çizdiğini belirten Sarıtaş, Pazar günü Kayseri deplasmanından 3 puan ile döneceklerini söyledi. Sarıtaş, "Çok zor bir maç olacağının bilincindeyiz. Kayserispor inişli çıkışlı bir tablo çiziyor. Yeni stadlarında ivme yakalamak istiyorlar. Bu ivmeyi yakalayamayınca da sıkıntı yaşıyorlar. Bizim de mutlak galibiyete ihtiyacımız var. Takım olarak herşey yolunda ve sıkıntılı bir durumumuz yok. Bütün hesaplarımız Kayseri galibiyeti üzerine kuruldu. Kayserispor bizim final maçımız. Bu maçı kazanarak rakiplerimizle aramızı açacağız ve ligi istediğimiz yerde bitirmemiz için start vereceğiz." şeklinde konuştu.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri