Konyaspor kontenjanı dolduramadı

Konyaspor sadece 8 yabancının sahada yer alabildiği yeni sezonda 14 kişilik yabancı kontenjanını doldurmadı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk devresinde 13 yabancı ile mücadele edecek

Konyaspor, 2021-2022 Futbol Sezonu’nun ilk devresinde 13 yabancı futbolcu ile mücadele edecek. Yeşil-beyazlı ekibin kadrosunda Avrupa’dan 10 Afrika’dan 2 Güney Amerika’dan ise 1 futbolcu yer alıyor

Konyaspor sadece 8 yabancının sahada yer alabildiği yeni sezonda , 14 kişilik yabancı kontenjanını doldurmadı.

Yeşil-beyazlılarda Boşnaklar 4, Arnavutlar da 2 oyuncuyla en fazla futbolcusu olan ülkeler olarak ilk 2 sırayı paylaştı.

Yeşil-beyazlılarda diğer oyuncuların ülke dağılımı şöyle: Polonya, Slovenya, Kosova, Ukrayna, Brezilya, Mısır, Demokratik Kongo.

KRAVETS VE MUSA ÇAĞIRAN TAKIMDA KALDI

Konyaspor'da Artem Kravets ve Musa Çağıran hakkında karar verildi. Yeşil-Beyazlı yönetimin Teknik Direktör İlhan Palut ile yapılan toplantı sonrasında bu iki oyuncuyu göndermeme kararı aldı.

Bu sezon kadroda düşünülmeyen ve maçlarda oynatılmayan Kravets ve Musa Çağıran devre arasına kadar kadroda yer alacak. O döneme kadar başarılı performans sergilerlerse her iki oyuncuyla yola devam edilecek, aksi takdirde takımdan gönderilecekleri kaydedildi.

Transfer döneminde Konyaspor’a gelen ve giden oyuncular şu şekilde:

Gidenler: Levan Shengelia (OH Leuven), Volkan Fındıklı (Altınordu), Ismail Diomande (Samsunspor), Marko Jevtovic (El-Ahli), Deni Milosevic (Antalyaspor), Erdon Daci (KVC Westerlo), Farouk Miya (Sözleşmesi bitti), Samuel Eduok (Hajduk Split), Oğuz Kağan Güçtekin (Fenerbahçe-Kiralıktan döndü), Jesse Sekidika (Galatasaray-Kiralıktan döndü)

Gelenler: Ahmed Hassan (Olimpiakos-Kiralık), Serdar Gürler (Antalyaspor), Oğulcan Ülgün (Altınordu), Endri Çekiçi (MKE Ankaragücü), Soner Dikmen (Gençlerbirliği), Paul-Jose Mpoku (El-Wahda), Kondrad Michalak (Akhmat Grozny-Kiralık), Ekrem Kayılıbal (1922 Konyaspor)

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri