Konyaspor kongresinde çoğunluk sağlanamadı

Konyasporun olağan genel kurulu haftaya ertelendi. Mevlana Kültür merkezi, Sultan Veled salonunda gerçekleştirilmesi gereken genel kurul için çoğunluk sağlamadı.
Kültür merkezinde saat 18.00’de başlayan kongreye bir kısım yöneticilerle birlikte, 344 kongre üyesinden sadece 12’si katıldı. Bunun üzerine genel kurul haftaya kaldı. Konyaspor’un olağan genel kurulu 1 Nisan Cuma günü, aynı yer ve saatte tekrarlanacak. Kongreyle ilgili olarak, yeni yönetimin oluşturulması konusunda hafta içerisinde gerekli çalışmalar yapılacak. Ancak, kulübün 30 milyon liranın üzerinde borcunun bulunması nedeniyle Bahattin Karapınar Başkanlığındaki yönetimin yeni takviyelerle göreve devam etmesi bekleniyor.
Öte yandan gerçekleşmesi beklenen kongre 1 Nisan’a ertelenirken konu ile açıklamayı Basın Sözcüsü Cengiz Yönet yaptı. Yönet’in ardından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, takımın çalışmalarına Antalya kampında devam ettiğini söyledi. Yapılması beklenen kongrede maalesef gerekli çoğunluğun sağlanamadığının altını çizen Karapınar; “Bu Konyaspor’un uzun zamandır yaşadığı olumsuzluklardan bir tanesi. Maalesef yeşil-beyazlı ekibe Konya tarafından sahip çıkılmıyor. İnşallah 1 Nisan’da yapılacak olan kongreye delegelerin tamamının katılmasını ve gelecek için önemli adımlar atılmasını bekliyoruz” dedi.
KARAPINAR, ADAYLIĞI DÜŞÜNMÜYOR
Konyaspor’un başında kalıp kalmayacağı yönünde de açıklamalar yayan Karapınar; “Bizim yönetimimiz yaklaşık 2 kongredir takımın başında görev yapıyor. Geride kalan iki sezon sonunda, Konya spor kamuoyunda takımın başında kalmamamız yönünde bir temayül oluştu. Bizde bunun gereği olarak yolumuza devam etmek istemiyoruz. İnşallah 1 Nisan’da ki kongrede Konyaspor’a sahip çıkan yöneticiler olur ve bizde görevi onlara devrederiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri