Konyaspor kendine geldi

PTT 1. Lig'de 6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Konyaspor, cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bolu deplasmanından 3 puanla dönen Kartal'ın keyfi yerinde

Torku Konyaspor’da, cumartesi günü iç sahada Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı.. Bir günlük izinin ardından önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan çalışmaya Erkan Sekman katılmazken, Semih Aydilek takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün da akşam saatlerinde teknik-taktik çalışan kartallar, bugün öğle saatlerinde taktik antrenmanı yapacaklar.. Torku Konyaspor’da, bayramlaşma Perşembe günü (yarın) saat 19.30’da Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek. Tüm yönetici ve teknik adamlarında katılacağı bayramlaşmanın ardından akşam saat 20.00’de ise antrenmana çıkılacak. Cuma günü ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan yeşil-beyazlı takımda, futbolcular akşam da tesislerde kampa alınacak Bu arada Konyaspor yönetimi. Aslan Korkmaz ve MÜSİAD Konya Şubesi'ne teşekkür etti. Yeşil-beyazlı ekibin Bolu masraflarını karşılayan MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Aslan Korkmaz ve yönetim kuruluna teşekkür edildi ve bu davranışın diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmesi arzu edildi.

8.HAFTADA 14 GOL
PTT 1. ligde 8. hafta Erciyesspor’un liderliğiyle geride kaldı. Dahası, ligin zirvesini 17 puanlı iki takım Erciyesspor ve Rizespor paylaştı. Torku Konyaspor'un deplasmanda Boluspor'u 3-1 yenerek 12 puan ve averajla 6. sırada yer aldığı haftada oynanan maçlardan 3'ünü ev sahibi takımlar kazanırken, deplasmanda galip gelen tek takım Torku Konyaspor oldu. 5 maçın berabere sona erdiği ligde toplam 14 gol atıldı. Boluspor ile Konyaspor arasında yapılan ve 1-3 sonuçlanana karşılaşma in gollü maç oldu. İki karşılaşmada gol sesi çıkmazken, 2 maç 1-0, 3 maç ise 1-1’lik sonuçlarla tamamlandı. Torku Konyaspor ile birlikte Trabazon ve Adana Demirspor’un çıkışa geçtiği ligde son 4 sırayı ise 7’şer puanlı Kartalspor, Tavşanlı Linyitspor, 5 puanlı Göztepe ve 4 puanlı Ankaragücü oluşturdu.

MESAİ BAYRAMDA DA SÜRECEK
PTT 1. ligde mesai Bayramda da sürecek.. 9. hafta karşılaşmalarının 3’ü Cumartesi, 5’i Pazar ve bir’i de Pazartesi günü oynanacak. Programa göre, Cumartesi günü: saat 14.00’de Şanlıurfaspor-Adana Demirspor, saat 19.00’da ise, Bucaspor-1461 Trabzon ve Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor karşılaşacak.  Ligde Pazar gününün programı da şöyle.  Saat 14:00 Ankaragücü-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kartalspor-Denizlispor. Saat 19.00: Manisaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor. Karşıyaka-Göztepe.  Adanaspor .-Samsunspor. Haftanın kapanış maçı ise Pazartesi günü lider Kayseri Erciyesspor ile Boluspor arasında yapılacak. Bu maç saat 20.00’de başlayacak.  

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Öte yandan Konyaspor'un, PTT 1.Lig'in 9.haftasında 27 Ekim Cumartesi günü Ç.Rizespor A.Ş., Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda 30 Ekim Salı günü Nazilli Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaların bilet fiyatları açıklandı. Kale Arkası Tribün(Yeni Skorboard) : 1 TL, Eski Yeşil Tribün: 1 TL, Maraton Tribün: 5 TL, Yeni Yeşil Tribün: 5 TL, Kapalı Tribün. 30 TL
Misafir Takım Tribün: 5 TL olarak belirlendi. Konyaspor yönetimi, Nazilli Belediyespor ile oynanacak olan kupa maçının bilet fiatlarını da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Yeni Yeşil Tribün 3 TL, Kapalı Tribün 5 TL, VİP Tribün 20 TL, Misafir Takım Tribün ise 3 TL'den satışa sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri