Konyaspor Kayseri’ye bileniyor

Manisaspor galibiyetiyle moral bulan ve güven tazeleyen Konyaspor’da, yarın akşam iç sahada ligin flaş takımlarından Kayserispor ile yapılacak maçın hazırlıkları galibiyete parolasıyla devam ediyor.
Antrenmanlara Pazartesi akşamı ara vermeden başlayan yeşil-beyazlı takımın önceki akşam teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Emrah Eren katılmazken, Borek Dockal ve Martin Klein takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından Manisaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncularımız koşu çalışması ve açma-germe hareketleri yaparak tesislere geçerken, diğer oyuncularımız top tekniğine dayalı pas çalışması ve çift kale maç yaptılar. Kartallar, dün akşam da Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Takım, bugün gerçekleştirilecek ter idmanıyla hazırlıkları tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.
KAYSERİSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Konyaspor’un yarın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda Kayserispor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 12.hafta maçının bilet fiyatları açıklandı. 7,5 ila 50 TL arasında değişen fiyatlarda belirlenen biletlerin satışına başlanıldı. Kapalı Tribün: 50 TL, Eski Yeşil Tribün: 15 TL, Yeni Yeşil Tribün: 15 TL, Maraton Tribün: 15 TL, Kale Arkası Tribün: 7,5 TL, Misafir Takım Tribün: 15 TL. olarak belirlenen karşılaşmanın biletlerinin satışına www.biletix.com ve firmanın Gedavet ile Mevlana Şubelerinde başlanıldı.
ERDİNÇ: MÜCADELE GÖRÜLMELİ
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Erdinç Yavuz, uzatma dakikalarında buldukları golle kazandıkları Manisaspor maçında takımın ortaya koyduğu mücadelenin değil, kendisinin de içerisinde bulduğu pozisyonda penaltının olduğunun konuşulmasını anlayamadıklarını belirtti. Erdinç, görüntülerin daha dikkatli incelendiğinde pozisyonda tek müdahalesinin topa olduğunu ifade etti.
Kartal’ın tecrübeli oyuncusu Erdinç, maçla ilgili şu açıklamayı yaptı. “Oyunun genelinde rakibimize çok ciddi pozisyon vermedik. İyi mücadele ettik. Kötü gidişe dur demek konusunda ne kadar istekli olduğumuzu takım halinde koşarak, alanları daraltarak ve rakibi oynatmayarak gösterdik. Mücadelemizin karşılığını da uzatma dakikalarında bulduğumuz gol ile aldığımızı düşünüyorum. Bu galibiyet hem kötü gidişimize dur demek hem de üzerimizdeki stresten kurtulmak adına çok iyi geldi. Maalesef üzüntü ile takip ediyoruz ki takımımızın ortaya koyduğu mücadele görmezlikten gelinerek maç içerisindeki bir pozisyon üzerine odaklanarak tartışma oluşturulmaya çalışılıyor. O pozisyonunda tek düşüncemin rakibin ayağındaki topu uzaklaştırmak olduğu ve bunun için yaptığım hamlede bunu gerçekleştirdiğim görüntüler incelendiğinde açıkça görülmekte iken hala pozisyonun tartışılmasını, takım olarak ortaya koyduğumuz mücadele ile gündeme gelmek isterken, 3 günden bu yana yoruma bile açık olmayan bir pozisyonun arkasından giderek alınterimizin göz ardı edilmesini istemiyoruz ve bu tür söylentilere de bir anlam veremiyoruz.”
MANİSA MAÇI GALİBİYET PRİMLERİ ÖDENDİ
Spor Toto Süper Lig’in 11.haftasında deplasmanda Manisaspor’u 1-0 yenen Konyaspor’da teknik heyet ve oyunculara galibiyet primleri ödendi. Alınan bu önemli galibiyetle kötü gidişe dur dediklerine inandığını ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, kazanılan maçların ardından oyuncuların alın terleri kurumadan primlerinin verileceğini kaydetti. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, 8 haftalık galibiyet özlemine deplasmanda Manisaspor gibi ligin iyi ekiplerinden birini mağlup ederek son verdiklerini belirterek, “Bu galibiyet kötü gidişe dur demek ve moral bulmak adına çok önemliydi. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız üzerlerine düşeni yaptılar. Bize çok önemli bir galibiyet hediye ettiler. Bizde yönetim kurulumuzla tüm imkanlarımızı zorlayarak kendilerine vaat ettiğimiz Manisaspor maçının galibiyet primlerini bugün itibariyle ödemiş bulunmaktayız. Onlar bizi sevindirdiler. Biz de verdiğimiz sözü tuttuk. Teknik heyet ve oyuncularımız maçlar kazandıkça hak ettikleri primleri alın terleri kuramadan kendilerine vereceğiz. Takımımız artık bir toparlanma sürecine girdi. Mücadeleci oyunumuzu artık sonuca da yansıtmaya başladığımıza inanıyorum. Manisaspor galibiyetini bir çıkış olarak görüyoruz. İnşallah Kayserispor maçıyla bu çıkışımızı devam ettireceğiz” şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri