Konyaspor kayıp istemiyor

Atiker Konyaspor Ligin kalan haftalarında kayıp istemiyor. Yeşil-beyazlı ekip ligi en iyi yerde tamamlamak isterken kupada da final oynayarak kupayı kaldırmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde geride kalan 27 haftalık süreçte 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 yenilgi alan Atiker Konyaspor topladığı 39 puanla 7. sırada yer alıyor. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele eden ancak istediği sonuçları alamayan ve grup aşamasında elenen yeşil-beyazlı takımda hedef ligi en iyi yerde bitirmek ve yarı finale kaldığı Ziraat Türkiye kupasını kaldırmak.  

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istikrarsız bir tablo çizen Atiker Konyaspor, sezonun geri kalan kısmın için istikrar peşinde. Ligin ikinci yarısında hem oyun anlamında hem de alınan sonuçlarla beklenenin altında kalan yeşil-beyazlı ekip, bu krizi atlattı.  çıkış yakalamayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, kalan maçlarda maksimum puanları toplayıp ilk 5 içinde sezonu tamamlamak istiyor.

Süper Lig'in ikinci yarısında şuana kadar 10 karşılaşma oynayan Atiker Konyaspor, bu haftalarda üst üste 3 maç kazanamadı. Galatasaray mağlubiyetiyle sezonun ikinci yarısına başlayan yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından Rizespor maçını kazandı. Ardından sırasıyla Beşiktaş yenilen, Antalyaspor ile sahasında berabere kalan Atiker Konyaspor daha sonra deplasmanda Gençlerbirliği’ne yenildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçların ardından evinde Trabzonspor ile berabere kalırken deplasmanda Adanaspor’u yenerek nefes aldı. Atiker Konyaspor Başakşehir karşısında  evinde sezonun en farklı yenilgisini aldı. Bu maçın ardından yeşil-beyazlı ekip deplasmanda tarih yazarak Fenerbahçe’yi yenerek büyük moral buldu.  Atiker Konyaspor bu moralle evinde Bursaspor’u yendi ve deplasmanda Kasımpaşa ile berabere kaldı

KONYASPOR’UN  4 MAÇI İÇ SAHADA 

Spor Toto Süper Ligde  bu hafta sezonun 28. Hafta maçları oynanacak.   Topladığı 39 puanla  7. Sırada bulunan  Atiker Konyaspor kalan 7 haftada 4 maçını içerde oynayacak. Yeşil-beyazlı ekibin kalan maçları şu şekilde: Gaziantepspor, Osmanlıspor(D), Alanyaspor, Kayserispor(D), Karabükspor, Akhisar Belediye, Galatasaray(D)

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri