Konyaspor kart her maçta geçer

Passolig Genel Müdürü Özgür GündoğanTorku Konyaspor kartına sahip taraftarların Türkiye’nin her yerindeki maçlara girebileceğini ve bu hafta Konya’da oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçına da Konyaspor kartla girebileceklerini söyledi

Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan Konya’da oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçına Konyaspor kartlılarında rahatlıkla bilet alarak girebileceklerini ve alacakları biletten Konyaspor’a da katkı olacağını söyledi

Gündoğan, Konya’da Passolig’e verilen öneme dikkat çekerek, şunları söyledi; “Bu kart taraftarın hayatını kolaylaştıran bir kart oluyor. Taraftarın ulaşım gibi günlük hayatta kullanabilecekleri, hayatlarını kolaylaştıran bir kart. Konya’nın ilk başından bu yana kart satışı çok iyi. Konya taraftarı Passolig’e en çok önem veren bir taraftar grubu. Önemli maçlarında burada oynanacak olması bu sayının artacağının göstergesi.”

KONYASPOR KARTI İLE DİĞER MAÇLARA GİREBİLİRSİNİZ

Özgür Gündoğan, Taraftarların en çok merak ettiği ‘Passolig kartı ile başka takımın maçına girebiliyor muyuz?’ sorusuna da cevap verdi: “Beşiktaş – Trabzon maçında Konyaspor Passolig’i olan taraftarlarda bu maça kolaylıkla girebilecekler. Konyaspor kartımla Fenerbahçe – Eskişehir maçına girebildim. Taraftarlar da Beşiktaş – Trabzonspor maçına Konyaspor kartı ile rahatlıkla girebilirler. Hatta Konyaspor amblemli kartla aldıkları Beşiktaş-Trabzonspor maçının biletiyle Konyaspor kulübüne katkı yapmış olacaklar.

BU SİSTEME İHTİYAÇ VARDI

Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan  Türk futbolunda böyle bir sisteme ihtiyaç olduğunu belirterek “Passolig aslında bir sonuç. Passolig’e ihtiyaç duyulmasının sebebi, Türk Futbolunda yaşanan şiddet olayları. Kulüpler önemli bir şekilde bu şiddet olaylarında etkilendi. Önemli taraftar grupları bu yaşanan olaylardan etkilendi. Kulüpler sponsor bulmakta sorunlar yaşamaya başladı. Futboldan bir uzaklaşma vardı. Tekrar bu birlikteliği sağlamak için çıkan kanun kapsamında denetim sistemi getirildi. Bundan sonra şiddet ve düzensizliği önlemek adına kulüpler daha kolay rahat olacaklar. Aileler tekrar statlarda maç izlemeye gelebilecekler. Statlardaki düzen tekrar sağlanabilecek. Bu aslında hiçbir şekilde bir güvenlik endişemizde olmasa da böyle bir sisteme ihtiyacımız var. Dünyada birçok ülke elektronik bilet sistemine geçti bu anlamda böyle bir sistem Türkiye’nin de ihtiyacıydı.” şeklinde konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri