Konyaspor izin yaptı

Milli ara nedeni ile lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Konyaspor, dünü izinli tamamladı. Bugün Buca maçının hazırlıklarına yeniden başlayacak olan temsilcimizin tek hedefi evinde galibiyet almak
Bucaspor maçının hazırlıklarını, yoğun antrenmanlarla sürdüren Konyaspor’da, yoğun antrenmanlar nedeniyle yorgun düşen futbolcular dün izin yaptı. Yeşil-beyazlılar, Bucaspor maçının hazırlıkları bugün yeniden başlayacak. İlk üç hafta da 4 puan alarak, sergilediği mücadeleci performansla ligin sürpriz takımları arasında yer alabileceğini gösteren Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmanına sakatlık döneminden çıkan ve tedavisine devam edilen Emrah Eren, fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde ayrı çalışırken, Kanfory Sylla ve İbrahima Bangoura’da takımdan ayrı düz koşu yaptı. Almanya’da tedavi gören Erdal ve Milli takımlarda bulunan Mahamoudou Kere, Serkan Şahin ve Borek Dockal antrenmanda yer almadı. Yeni transferler Kanfory Sylla ve İbrahima Bangoura da takımla birlikte çalıştılar.
Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İki gruba ayrılan futbolcuların dar alanda yaptığı 5’e 2 pas çalışması ile devam eden antrenman, savunma ve hücum organizasyonları, çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Takımı antrenmanda başkan ve bazı yöneticilerde yalnız bırakmadı. 
Kartallar dün ise izini yaptılar. Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı yoğun tempoda yapılan çalışmalarla değerlendiren Konyaspor’da, futbolculara dün için teknik direktör Doğan tarafından 1 gün izin verildi. Günü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında iç sahada oynayacağı Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak. 
Spor-Toto Süperi ligde, bir haftalık aradın ardından 4. hafta maçları 10-13 Eylül tarihleri arasında oynanacak. 4. hafta perdesi, 10 Eylül Cuma günü saat 20.00 Bursaspor-Eskişehirspor maçıyla açılacak. 11 Eylül Cumartesi günü ise, saat 19:00 Kayserispor-Fenerbahçe ve Konyaspor-Bucaspor maçları var. Saat 21.30’da; Beşiktaş-MKE Ankaragücü ve Manisaspor-Medical Park Antalyaspor maçları oynanacak. 12 Eylül Pazar günü referandum nedeniyle maç yapılmazken, 4. haftanın diğer 4 karşılaşması ise 13 Eylül Pazartesi günü yapılacak. Günün programı şöyle.   Saat 19.00: Trabzonspor-Sivasspor, Kasımpaşa-Kardemir D.Ç.Karabükspor. Saat 21.30: Galatasaray-Gaziantepspor, Gençlerbirliği-İstanbul B.Ş.Bld.Spor.
TOSUN: KONYA’DA OLMAKTAN MUTLUYUM
Konyaspor’un yeni transferlerinden Murat Tosun, teklifler olmasına rağmen Konyaspor’u tercih ettiğini ve bulunduğu süre içerisinde yaşadıklarıyla ne kadar doğru bir karar verdiğini anladığını belirtirken çok kaliteli bir kadroya sahip olan Konyaspor’un yerinin kesinlikle ilk 10 takım arasında olduğunu söyledi. Trabzonspor’dan ayrılmak istemesinin ardından birçok takımdan teklif aldığını ifade eden Murat Tosun, “Teklifleri değerlendirmek etmek için acele etmeyecektim ve son güne kadar bekleyecektim. Ama transfer konusunda Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar ve Ziya Doğan hocamız ile görüştükten sonra Konyaspor’un benim beklentilerimle uyuşan bir ekip olduğuna inandım. Diğer kulüplerle görüşmeden Konyaspor’a imza attım. Burada bulunduğum süre içerisinde yaşadıklarımla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Konya yaşamak istediğim güzel bir şehir. Bu nedenle Konyaspor’da ve Konya’da olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.
Murat Tosun, “Burada arkadaşlık çok iyi. İnanılmaz bir birliktelik ve beraberlik var. Çabuk kaynaştım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ben açıkça söylemek gerekirse Konyaspor’a gelirken zorlanacağımı düşünmüştüm. Ama yanılmışım. İyi ki de yanılmışım. Çok doğru bir tercih yaptığımı bir kez daha anladım” derken Konyaspor’umuzun, yeni sezon hedefiyle ilgili olarak da “İlk 2 maçı dışarıdan takip ettim. Takım beklediğimden daha iyi çıktı. Gaziantepspor maçında oynadığımız oyunu ve mücadelemizi herkes gördü. İnşallah bundan sonra her maç performansımızın üzerine koyarak yükseleceğiz. Konyaspor’un hedefinin kesinlikle kümede kalmak değil, kaliteli kadromuzla ilk 10 takım arasında sezonu bitirmek olduğunu düşünüyorum. Bunu da başaracağız” şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri