Konyaspor İran’a futbolcu ihraç ediyor

Tümosan Konyaspor’da ayrılıklar devam ediyor. Sokol Cikalleshi’nin ardından Sambou ilede yolların ayrıldığı ifade edildi.

Tümosan Konyaspor’da ayrılıklar devam ediyor. Sokol Cikalleshi’nin ardından Sambou ilede yolların ayrıldığı ifade edildi. Resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Sambou’nun, Steven Nzonzi ve Sokol Cikalleshi’den sonra İran’a transfer olan 3. oyuncu olması bekleniyor Tümosan Konyaspor’da lige kötü başlangıç gündem olurken bir yandanda yabancı oyuncu kontejanını açmak için yol ayrımları gerçekleşiyor.

Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz günlerde yabancı kontenjanını açmak için Bouly Junior Sambou, Niko Rak ve Sokol Cikalleshi’den takım bulması istenmişti. Anadolu Kartalı’nda Sokol Cikalleshi ayrılığının ardından Bouly Junior Sambou’nun da ayrılığı kesinleşti. Sambaou’nun İran Lİgin kiralanması gündemde

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde büyük umutlarla takıma katılan 25 yaşındaki Sambou, gösterdiği performansla beklentilerin altında kalmış ve taraftarların eleştirilerine maruz kalmıştı.

NİKO RAK DA LİSTEDE YER ALIYOR

Cikalleshi ve Sambou ayrılığı sonrasında Niko Rak’ın da bir takıma kiralanması gündemde. Anadolu Kartalı’na büyük umutlarla transfer edilen Rak, Anadolu Kartalı’na veda etmeye hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda Niko Rak’ı kiralık olarak takımdan gönderme kararı aldı.

KONYASPOR’DAN AYRILAN İRAN’A GİDİYOR

Konyaspor’un yollarını ayırdığı üç futbolcu da İran ligine transfer oldu.

Konyaspor’un yollarını ayırdığı oyuncular ilginç bir şekilde İran Ligine transfer oldu.

Son olarak Nzonzi ve Cikalleshi’nin yanı sıra Sambou ile de yollarını ayıran Konyaspor, yabancı kontenjanında da rahat bir nefes aldı.

Konyaspor ile yeniden anlaşma sağlamayan fransız orta saha Steven Nzonzi Sepahan takımına 1 yıllığına imza attı.

Yeşil-beyazlı ekibin karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Sokol Cikalleshi ise Tractor takımı ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Son olarak Konyaspor’un kiralık olarak gönderdiği 25 yaşındaki forvet oyuncusu Sambou da yine İran liginden Gol Gohar’a 1 yıllığına kiralandı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri