Konyaspor inanıyor

Trabzon fatihi Konyaspor bugün Gaziantepsporu ağırlıyor. Zorlu karşılaşma saat 13.30da başlayacak.

Maçı Halis Özkahya yönetecek. Bu maç öncesinde temsilcimizde 5 oyuncu ceza sınırında. Turkcell Süper Lig’de düşme hattından uzaklaşmak isteyen ve ikinci yarının flaş takımları arasında yer alan temsilcimiz Konyaspor, ligin 2. haftasında bugün sahasında Gaziantepspor’u konuk edecek. Son haftalarda düşüş yaşayan ve geçtiğimiz hafta sahasında Antalyaspor’a puan kaptırdıktan sonra teknik direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayıran Gaziantepspor sıkıntılı olarak Konya’ya gelirken, konuk takımı Konyaspor maçına Alt Yapı Sorumlusu Seçkin Göksel hazırladı. İki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

KARTAL’DA EKSİK YOK

Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmaya yeşil-beyazlı taraftarlarında büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Hafta içinden itibaren Biletx Gişeleri’nden satışa sunulan ve bugünde stat gişelerinden satışı devam edecek olan biletlere ilginin çok olduğu bildirildi. Futbolseverler maçı; Kale Arkası: 2, Maraton: 5 TL, Eski-Yeni Yeşil: 10, Kapalı Tribün: 30 TL ödeyerek izleyebilecek. Misafir takım tribünü biletleri ise 10 TL olarak belirlendi. Hafta başından beri zorlu 90 dakikaya sıkı bir şekilde hazırlanan ve grip salgını nedeniyle sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlılarda sakat ve cezalı sporcu bulunmazken, sarı kart sınırındaki futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU

Temsilcimiz de, 3’er sarı kartlı futbolcular; İsmail Güldüren, Erhan, Veysel, Bülent ve Ayman Gaziantepspor maçında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Öte yandan Serhat Akın’ın sakatlığı ve hastalığı nedeniyle forma giyemeyeceği belirtildi.Ayman’ın durumu da maç saatinde belli olacak. Batman Bölgesi hakemi Halis Özkahya ve triyosunun yöneteceği karşılaşmaya temsilcimizin muhtemelen şu 11 ile çıkması bekleniyor.. Oğuzhan- Milos, Ömer, Kratochvil, İsmail, Ayman, Poljac, Cihan, Celaleddin, Bülent ve Veysel. Konya’ya 4 eksikle gelen konuk ekip Gaziantepspor’un maça çıkması düşünülen 11’i ise şöyle. Murat- Erkan, Deumi, Tchani, İsmail, Zurita, Ahmet, Murat Ceylan, Erman, Tabata ve Beto.

KARTAL İLE G.ANTEP 18. RANDEVUDA

Konyaspor ile Gaziantepspor, bugün oynanacak maçta 18. kez karşı karşıya gelecek. Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında Konya'da oynanacak maçta Konyaspor ile Gaziantepspor, 18. kez karşı karşıya gelecek. 23 Eylül 1990 tarihinde Gaziantep'te oynanan ve 3-2'lik skorla Gaziantepspor'un kazandığı karşılaşmayla başlayan rekabette Gaziantepspor'un üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 17 maçta Konyaspor'un 4 galibiyeti, rakibi Gaziantepspor'un ise 10 galibiyeti bulunurken, 3 maç beraberlikle sona erdi. Konyaspor, bu maçlarda 21 gol atarken, Gaziantepspor rakibine 35 golle cevap verdi. İki ekip arasında oynanan karşılaşmalarda en farklı skoru Gaziantepspor elde etti. 1992-1993 sezonunun ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maçta Gaziantepspor, Konyaspor'u 6-2 mağlup ederek, en farklı skoru elde etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri