Konyaspor inanıyor

Turkcell Süper Ligin 20. hafta karşılaşmasında Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Konyasporda moraller süper. Dahası yeşil-beyazlıların kendilerine olan güveni geldi

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı için dün Denizli’ye gitti. Ekipte Roman Kratochvil yolculuk öncesi şaşkındı. Bu arada ligde 21 puanla 12. sırada bulunan Konyaspor, zorlu fikstürünü avantaja çevirmek istiyor. Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nden hareket eden kafilede, sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz, Mustafa Er, Musa Büyük, Eren Şen, Caner Altın yer almadı. Denizli'ye 3 puan hedefiyle gittiklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, deplasmandan iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını, son haftalarda yakaladıkları çıkışı Denizli'de de sürdürmek istediklerini söyledi. Bulak, Denizlispor'a karşı alınacak galibiyetin 6 puan değerinde olacağını belirterek, ''Takıma yeni katılan oyuncuların da desteği ile daha iyi oynuyoruz. Denizlispor kendi sahasında iyi oynayan bir takım, ancak biz de özellikle son 2 haftada oynadığımız futbolla kendimizi ispat ettik'' dedi.

FİKSTÜRÜ LEHİMİZE ÇEVİRMELİYİZ
Ligin ikinci yarısında zorlu bir fikstürü bulunan Konyaspor bütün maçlarından puan veya puanlar alarak bu durumu avantaja çevirmeyi planlıyor. Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ligde bundan sonra güçlü ekiplere karşı maç yapacaklarını belirterek, "Hepsi hedefleri olan takımlar. Ama bizim de hiç çekinecek bir tarafımız yok. Çok iyi bir ekip olduk. Ara transfer döneminde aldığımız oyuncularla güçlendik. Birbirine yakın 18-19 tane oyuncumuz var. Onun için hiçbir korkumuz yok. Sonuçta bu ekiplerle oynayacaksınız. Ama bunun lig başında, ortasında, sonunda oynama gibi dezavantajları olabilir. Şu anki fikstürümüz bizim için dezavantaj olabilir. Fakat biz bunu avantaja çevirebilecek güçteyiz. İçeride ve dışarıda bütün maçlarımızı galibiyet için oynayacağız" dedi. İkinci yarıda üst sıralara tırmanmak için bir istikrar yakalamak istediklerini ifade eden Bulak, bunun için de Denizlispor maçından 3 puanla ayrılmalarının şart olduğunu kaydetti.
VEYSEL:ÜST SIRALARA TIRMANACAĞIZ
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli isimlerinden Veysel Cihan, iki haftadır devam eden çıkışlarını Denizlispor maçında da sürdürmek istediklerini belirterek, “Maçı kazandığımız zaman ligde kendi adımıza birçok şeyi bitireceğimizi düşünüyorum. İyi bir oyunla ve 3 puan alarak mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi. Ligde artık kolay maç olmadığını ve birbirine yakın takımlar arasında oynanan maçların zorluk derecesinin daha fazla olduğuna işaret eden golcü oyuncu Veysel Cihan, “İki haftadır hem oyun, hem de puan anlamında iyi sonuçlar aldık. Pazar günü oynayacağımız Denizlispor maçı çok önemli. Rakibin puan olarak bize yakın olması maçın önemini daha da arttırıyor. Denizlispor maçını kazandığımız takdirde ligde kendi adımıza bir çok şeti bitirebileceğimizi düşünüyorum. Çünkü kazandığımız zaman ligde üst sıralara oynayacak bir Konyaspor olacaktır. Bu tip maçları kaybetmemek de çok önemli. İyi bir oyunla ve 3 puan alarak döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.
KRATOCHVİL: BEN KONYASPORLUYUM
Devre arası transfer döneminde Denizlispor'dan transfer edilen Roman Kratochvil ise, Konyaspor'un iyi bir seri yakaladığını ifade ederek, "İki maçta 4 puan aldık. Denizlispor'un durumu kötü fakat bu bizi ilgilendirmiyor. Biz Denizli'ye puan yada puanlar için gidiyoruz. Denizlispor maçı benim açımdan biraz enteresan olacak. İki hafta öncesine kadar Denizlispor forması giyiyordum. Ama şu anda ben Konyaspor'un futbolcusuyum. Umarım başarılı oluruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri