Konyaspor inançlı

Konyaspor, Mersin maçının hazırlıklarına hırslı bir şekilde sürdürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Abbas Kılıç, Karşıyaka maçının geride kaldığını ve tek hedeflerinin Mersin maçını kazanmak olduğunu ifade etti
Konyaspor’da, Cumartesi günü içi sahada, zirvenin iddialı takımlarından Karşıyaka ile oynanacak maçın hazırlıkları galibiyete parolasıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, önceki akşam teknik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Günün ikinci antrenmanında futbolcular oldukça hırslı ve neşeli bir görüntü verdi. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde saat 19:00’da başlayan günün ikinci çalışmasına Görkem Görk katılmazken, Uğur Akdemir, Serhat Akyüz ve Volkan Koçaloğlu takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda daha sonra 4 takıma ayrılan futbolcular top tekniğine dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleciler Recep, Haluk, Nazmi ve Eray’ın koruduğu kalelerde yarı sahada teknik bir çalışma gerçekleştiren Konyaspor’da, oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle çalışma tamamlandı.
Dün akşam taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, bugünde taktik antrenmanı üzerinde duracaklar. Konyaspor’da Mersin maçının hazırlığı bugünde devam edecek ve Cuma günü ter idmanıyla tamamlanacak. Takım, bu antrenmanın ardından Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak. Yeşil-beyazlı takımda, Serhat Akyüz, Koray İçten, Uğur Akdemir ve Ramazan Mersini maçında da forma giyemeyecek. Volkan Koçaloğlu ve Ömer Hacısalihoğlu’nunu ise büyük bir olasılıkla takımdaki yerlerini alabilecekleri ileri sürüldü. Mersini maçının biletleri ise bugünden itibaren Biletx gişelerinden satışa çıkartılacak.
MERSİN MAÇINI KAYIPSIZ GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ
Futbol Şube Sorumlusu Abbas Kılınç, Karşıyaka mücadelesinin kendileri için artık geride kaldığını ve tek düşüncelerinin Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları karşılaşma olduğunu belirtirken, bu mücadeleyi takımımızı yalnız bırakmayacağına inandıkları taraftarlarımızın desteğiyle kayıpsız geçeceklerini söyledi.
Açıklamalarına Karşıyaka maçını değerlendirerek başlayan Abbas Kılınç “Karşıyaka ile oynadığımız karşılaşma her iki takım adına da zor bir maçtı. İki tarafta kazanmaya yakın bir oyun oynadı. Bazı bölümlerde rakibimizin pozisyonları bizden fazlaydı. Oyunun bazı bölümlerinde biz rakibe oranla daha iyiydik. Ama normal seyri beraberliğe doğru giden bir maçtı ve öyle de bitti. Hakemler her iki takım adına da zaman zaman hatalar yaptı. Fakat onları bu konuda eleştirmek herhalde yanlış olur. Çünkü sahada en az hatayı yapanlar hakemlerdi diye düşünüyorum. Bizim için artık Karşıyaka maçı geride kaldı” diye konuştu.
Futbol Şube Sorumlusu Abbas Kılınç, 17 Ekim Cumartesi günü saha ve seyircimiz önünde oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının önemini bildiklerini ifade ederek “Rakibimizin bu hafta kendi sahasında kaybetmesi bizim adımıza bir şanssızlık. Çünkü motivasyonu daha fazla bir şekilde bizimle oynayacakları maça hazırlanacaklar. Biz bu konuda teknik heyetimizin gerekli tedbirleri alacağına inanıyoruz ve Mersin İdmanyurdu maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu konuda takımımıza güvenimiz tam” şeklinde görüş belirtti.
Mersin İdmanyurdu maçında özledikleri taraftar desteğini yanlarında göreceklerine inandıklarını da sözlerine ekleyen Abbas Kılınç açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Taraftarlarımızın artık tribünleri doldurması lazım. Gittiğimiz deplasmanlarda ciddi taraftar desteğine sahip takımları gördük. Ama biz şu ana kadar gerçek Konyaspor taraftarının takımını desteklemede tüm Türkiye’ye yayılan ününü görebilmiş değiliz. Onları da suçlamıyoruz. Her şey zamanla olacaktır. Artık zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu maçtan sonra ne oyuncuların, ne yöneticilerin ne de taraftarların mazereti olmaması lazım. Herkes üzerine düşen görevi gerektiği şekilde tam anlamıyla yapmalı. Mersin İdmanyurdu maçında bizleri yalnız bırakmayacaklarına ve destek vereceklerine inanıyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri