Konyaspor ilgi görüyor

Atiker Konayspor ligde inişli çıkışlı bir grafik sergilerken Avrupa’da ise bir varlık gösteremedi. Yeşil-beyazlı ekip Süper Lig’in başladığı Ağustos ayından bu yana 14 bin 154 kez haber oldu

Atiker Konyaspor bu sezon ilk defa katıldığı Avrupa Liginde istediği sonuçları alamazken, ligde de inişli çıkışlı bir grafik sergilediği ortaya çıktı. Bu sezon 10 hafta sonunda 13 puanla 6. sırada bulunan A. Konyaspor, geçen sezon ise aynı süreçte 16 puan toplamıştı. Yeşil Beyazlılar şu ana kadar ligde 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, attıkları 11 gole karşın kalesinde de 11 gol gördü.

Medya Takip Ajansı Interpress’in, milli maç nedeniyle verilen arada Süper Lig takımları hakkında üç bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi tarayarak yapmış olduğu araştırmaya göre, Atiker Konyaspor ile ilgili yazılı basında Süper Lig’in başladığı Ağustos ayından bu yana 14 bin 154 haber çıktığı belirlendi. Konyaspor’u üç sezondur başarı ile çalıştıran Teknik Direktör Aykut Kocaman hakkında ise yazılı basında toplam 2 bin 227 haber yer aldığı tespit edildi.

Atiker Konyaspor’da geride kalan 10 hafta boyunca yazılı basında öne çıkan futbolcular arasında, Bulgar golcü Dimitar Rangelov’un 1.055 haberle ilk sırada yer aldığı saptandı. Orta sahanın çalışkan ismi Ömer Ali Şahiner hakkında çıkan 1.040 haberle ikinci sırada yer alırken, takımı adına attığı 4 golle öne çıkan Boşnak yıldız Rijad Bajic ile ilgili ise yazılı basına 1.008 haber yansıdığı belirlendi. Yeşil beyazlı takımda sezon başından bu yana öne çıkan diğer futbolcuların da Deni Milosevic, Ali Çamdalı, Nejc Skubic, Alban Meha ve Ali Turan olduğu tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri