Konyaspor ikinci kez bunu başardı

Tümosan Konyaspor bu sezon ligde ikinci kez bir istatistiğe imza attı. Sezon başında çok gol yiyen bir takım görüntüsü çizen yeşil-beyazlı ekip son iki haftada bu görüntüsünü unutturdu.

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Samsunspor‘u 1-0 mağlup eden Konyaspor zorlu deplasmanda kalesini gole kapatmayı başardı. Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılasan Konyaspor, kalesinde 2 gol görürken 3 kez gol sevinci yaşadı.
İkinci haftada evinde Galatasaray'ı ağırlayan Konya ekibi, söz konusu maçta kalesinde 2 gol görürken rakip fileleri 1 kez sarstı. Üçüncü haftada ise ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor ile deplasmanda karşılaşılan yeşil-beyazlılar, kalesinde 3 gol görüp 1 gol ile karşılık verdi. Bu maçlarda sadece 3 puan alabilen Konyaspor savunmada büyük sıkıntı yaşamıştı.
Sezonun 4. haftasında evinde Kayserispor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu sezon ilk kez bir maçı gol yemeden tamamlamıştı. Konyaspor Samsunspor deplasmanında da aynı başarıyı gösterdi ve kalesini gole kapattı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri