Konyaspor iki transferi duyurdu 

Süper Lig’in yeni ekibi Konyaspor Basketbol yabancı transferinde anlaşma sağladığı isimleri duyurdu. Yeşil-beyazlı ekip  Rasheed Sulaimon'ı Roko Badzim'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Transferde atağa kalkan Konyaspor Basket, kadrosuna 3. yabancı transferini gerçekleşti.

Konyaspor Basket, önemli bir hamle daha yaparak geçen sezon Fransa'da etkili bir sezon geçiren Amerikalı skorer guard Rasheed Sulaimon'ı kadrosuna kattı. 

1994 doğumlu, 1.93m boyundaki Nijerya asıllı Amerikalı oyuncu, Avrupa kariyerine 2017'de JDA Dijon'da başladı, daha sonra Levallois Metropolitans, Zaragoza ve son olarak JL Bourg forması giydi. 

4. YABANCI HIRVAT BADZİM OLDU 

Yabancı transferinde hareketli bir gün yaşayan Konyaspor Basket, 4. yabancı transferini yaptı 

Yeşil-beyazlı ekip, Hırvat skorer oyun kurucu Roko Badzim'i kadrosuna kattı. 

1997 doğumlu ve 1.97 metre boyundaki Badzim, Hırvatistan'ın altyapı milli takımları ile Dünya Sampiyonaları'nda bir gümüş, bir de bronz kazanan kadrolarında yer aldı. Daha sonra da Hırvatistan A Milli Takımında da oynadı. 

Roko Badzim, kariyerinde Cibona Zagreb, Olimpija ve Sibenik takımlarında forma giydi.

ALEX PEREZ’İN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR 

Kadrosunu oluşturan Konyaspor Basket, çok önemli bir transfer hamlesini yaparak 29 yaşındaki Meksikalı skorer oyun kurucu Alex Perez ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekibin bu transferi de kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Perez, Türkiye'de Banvit, Bahçeşehir Koleji, Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom formalarını giydi. 

Deneyimli oyuncu, geçen sezon forma giydiği Telekom'da 8,7 sayı, 3,1 ribaund ve 6,5 asist ortalamaları ile mücadele etti. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri