Konyaspor içine kapandı

Torku Konyaspor’da, ligde final haftalarına girdi. Hedef, bu dönemi en az puan kayıplarıyla geçerek sezonu 3. sırada bitirerek Avrupa kupalarına katılmak.

Torku Konyaspor’da, ligde final haftalarına girdi. Hedef, bu dönemi en az puan kayıplarıyla geçerek sezonu 3. sırada bitirerek Avrupa kupalarına katılmak. Ligin 28. haftasında şampiyon adayı Fenerbahçe’yi yenerek, en yakın rakibi Başakşehir’in de puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını 8 puana çıkartan yeşili-beyazlı takımda hafta sonunda deplasmanda oynanacak Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bir günlük dinlenmenin ardından başlandı.

Torku Konyaspor’da haftanın ilik antrenmanına Serkan Kırıntılı, Abdülkerim Bardakçı, İbrahim Sissoko ve Jagos Vukovic katılmadı. Bu futbolcular dünkü çalışmada yer alacaktı. Bugünden itibaren basın ve taraftarlara kapalı olarak çalışacak olan Kartallar, son çalışmayı Cuma sabah gerçekleştirecekler ve aynı gün Eskişehir’e gidecekler. Temsilcimizde Cumartesi günü oynanacak 29. haftanın açılışa maçı öncesi moral üst düzeyde.

Ligde kalan 6 maçı en az puan kaybıyla geçerek sezonu 3. sırada kapatarak Avrupa kupalarına direkt katılmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular başarı için kenetlendi. Kartallar kalan 6 hafta da 2 yenilgi almaları halinde de sezonu 3. sırada bitirecek. Öte yandan, Torku Konyaspor Fenerbahçe maçındaki çirkin tezahürat nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi. Konuyla ilgili Futbol Federasyonundan yapılan açıklama şöyle.

“Torku Konyaspor Kulübü'nün 09.04.2016 tarihinde oynanan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonu Fenerbahçe müsabakasındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve usulsüz seyirci alma nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri