Konyaspor için zor dönem başlıyor!

Tümosan Konyaspor’u Trabzonspor maçı ile birlikte başlayan zorlu bir fikstür bekliyor. Konyaspor Trabzonspor’un ardından ligin yeni ve iyi futbol oynayan ekibi Eyüpspor ve bir başka iyi futbol oynayan Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak

Sezona yenilenmiş kadrosuyla umut veren ancak iç sahada beklenen başarıyı yakalayamayan Konyaspor, önümüzdeki 3 haftada birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak. Ligde şu ana kadar 6 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, iç sahada oynadığı 3 maçta henüz galibiyet yüzü göremedi. Son olarak Sivasspor ile golsüz berabere kalan Konyaspor, dikkatini önündeki kritik 3 maça çevirdi.

İLK HEDEF TRABZONSPOR

Tümosan Konyaspor’u Trabzonspor maçı ile birlikte başlayan zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip haftalardır galip gelemeyen Trabzonspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra ligin iyi futbol oynayan iki ekibi ile karşılaşacak. Konyaspor Trabzonspor’un ardından ligin yeni ve iyi futbol oynayan ekibi Eyüpspor’u evinde konuk edecek. İç sahada galip gelemeyen yeşil-beyazlı ekibin bu maçta nasıl bir sonuç çıkaracağı ise merak konusu. Konyaspor bu iki zorlu haftanın ardından ligin iyi futbol oynayan bir diğer ekibi Beşiktaş’a konuk olacak bu sezon deplasmanda daha iyi bir grafik ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip bu zorlu dış saha maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor.
Tümosan Konyaspor bu sezon geride kalan 5 haftada deplasmanda daha başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı takımın taraftarı henüz iç sahada galibiyet yüzü göremedi. Konyaspor sahasında oynadığı 3 maçta da galibiyet alamadı.
Tümosan Konyaspor sezona deplasmanda oynadığı Kasımpaşa galibiyetle giriş yaptı.Yeşil-beyazlı ekip deplasmandaki galibiyetine bir yenisini de Samsunspor karşısında ekledi. Bu sezon 3 deplasman maçına çıkan Konyaspor 2 galibiyet 1 yenilgi aldı.
FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri