Konyaspor için şubat ayı zor geçecek

Süper Lig’de geride kalan 23 maçta topladığı 45 puanla 2. sırada yer alan ve Trabzonspor’u takibini sürdüren Konyaspor için şubat ayı yoğun ve zor geçecek.

Süper Lig’de geride kalan 23 maçta topladığı 45 puanla 2. sırada yer alan ve Trabzonspor’u takibini sürdüren Konyaspor için şubat ayı yoğun ve zor geçecek. 4-28 Şubat tarihleri arasında ortalama 4 günde bir maça çıkacak yeşil-beyazlar, söz konusu ayda 1’i kupa olmak üzere toplam 6 maça çıkacak.

Trabzonspor ile şampiyonluk yarışı yapan Konyaspor, aranın ardından zorlu bir maratona girecek. Yeşil-beyazlılar, 4 Şubat Cuma günü Giresunspor maçıyla başlayacak. 8 Şubat'ta kupada son 16 turunda K.Gümrük karşısına çıkacak. Anadolu Kartalı, bu maçın 5 gün sonrasında ise erken final olarak görülen rakibi Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Konyaspor 18 Şubat Cuma günü Süper Lig’de Kasımpaşa’yı ağırladıktan sonra, 22 Şubat Cuma günü, erteleme maçında Başakşehir’e konuk olacak. Yeşil-beyazlılar, şubat ayındaki 6. ve son maçını henüz programı açıklanmayan, 25-28 Şubat haftasındaki Alanyaspor’la deplasmanda yapacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri