Konyaspor için son 10 gün

Ligde kötü sonuçlar alan Tümosan Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip on gün içinde 3-4 takviye yapamya çalışacak.

Türkiye Futbol Liglerinde transfer süreci devam ediyor. Takımlar yaklaşık 2 aydır transfer çalışmalarını yürütürken Avrupa'da ise yaz transfer dönemi 30 Ağustos'ta tamamlandı. Avrupa’da transfer döneminin tamamlanmasının ardından boşta kalan futbolcular için bir çok kulüp temaslarını arttırdı. Konyaspor da transfer görüşmelerini sıklaştıran kulüpler arasında yer alıyor Ligde kötü sonuçlar alan Tümosan Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip on gün içinde 3-4 takviye yapmaya çalışacak. Yeşil-beyazlı ekip 13 Eylül 2024 tarihine kadar tarihine kadar transferleri noktalamak istiyor.

STOPER TRANSFERİ İÇİN YOĞUN MESAİ HARCANIYOR

Konyaspor’da ilk hedef olan stoper transferi konusunda görüşmeler devam ediyor. İlk 3 haftada defansta yaşanan aksaklıkların ardından bu transferi hızlıca bitirmek isteyen yeşil-beyazlı yönetimin hafta sonuna kadar bu transferi sonuçlandırması bekleniyor. Konyaspor stoper transferinin ardından forvet, orta saha ve sağ bek için görüşmelerde bulunacak. Yeşil-beyazlı yönetim bu transferleri stoper transferine göre daha ağırdan alıyor. Konyaspor 13 Eylül tarihinde sona erecek transfer dönemine kadar imzaları attırmak istiyor. Türk futbolunda yaz transfer dönemi 13 Eylül tarihinde sona erecek. Ara transfer veya diğer bir ifadeyle ikinci transfer sezonu ise 13 Ocak-11 Şubat 2024 tarihleri arasında olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri