Konyaspor için kritik 90 dakika

Tümosan Konyaspor yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Saat 19.15’de başlayacak maçı Emre Kargın yönetecek. Ligde Galatasaray ve Bodrumspor’a yenilen yeşil-beyazlı takım için Kayserispor maçı büyük önem taşıyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın saat 19.15'te Kayserispor'u ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Emre Kargın görev alacak. Kargın'ın yardımcılıklarını Ali Can Alp ile Abdullah Uğur Sarı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak. Kargın, ilk kez Konyaspor'un Süper Lig karşılaşmasında düdük çalacak. Kargın, 2021-2022 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'un Vanspor'u 3-1'lik skorla mağlup ettiği maçta görev almıştı.

Konyaspor, geride kalan 3 haftada 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 3 puan toplarken, Kayserispor oynadığı 2 maçta 2 mağlubiyet aldı. Müsabaka öncesi Konya temsilcisi ligde 12. sırada yer alırken, Kayseri temsilcisi ligin son sırasında bulunuyor.

SÜPER LİGDE 33. RANDEVU

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak olan Konyaspor-Kayserispor maçıyla birlikte iki takım Süper Lig'deki 33. randevuya çıkacak. Geride kalan maçlarda Konya ekibinin 16-6'lık galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Konyaspor ve Kayserispor, bu mücadeleyle birlikte Süper Lig tarihinde 33. kez karşı karşıya gelecek. Rekabette Süper Lig'de daha önce oynanan 32 maçta Konyaspor 16 kez sahadan galip ayrılırken, Kayserispor 6 kez galibiyet sevinci yaşadı. 10 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Konyaspor, Kayserispor karşısında son 10 Süper Lig maçında mağlup olmazken, son mağlubiyetini Şubat 2019'da aldı. Kayserispor, Konyaspor'a konuk olduğu son 9 Süper Lig maçında sadece 3 gol atabildi.

ÇAMDALI’NIN TEK ŞANSI GALİBİYET

Bodrumspor maçıyla birlikte taraftarın eleştiri yağmuruna tuttuğu Ali Çamdalı Kayserispor maçını kazanmak zorunda. Çamdalı bu maçı kaybettiği takdirde yeşil-beyazlı camiadaki geleceği tehlikeye girecek. Konyaspor’un Kayserispor karşısında maçı kaybetmesi halinde “Ali Çamdalı istifa” sesleri daha gür çıkmaya başlayacak. Tüm bu senaryolar karşısında genç teknik adamın Konyaspor serüvenin devam etmesi için tek seçeneği maçı kazanmak olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri