Konyaspor için Eskişehir maçlarının maliyeti 8 milyon TL iddiası!

Arabam.com Konyaspor,  sezon başında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapılan İslami Oyunlar Açılışı sebebiyle sahasından bir süre uzak kalmıştı.

Arabam.com Konyaspor,  sezon başında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapılan İslami Oyunlar Açılışı sebebiyle sahasından bir süre uzak kalmıştı. Yapılan açılış etkinlikleri sırasında saha zemininin zarar görmesi sebebiyle Konyaspor maçlarını bir süre Eskişehir'de oynamak zorunda kalmıştı. 

Bozuk zeminde Avrupa arenasında Vaduz'u ağırlayan Konyaspor sahadan şok bir yenilgiyle ayrılıp Avrupa'ya veda etmişti. Bu sonucun en büyük etkenleri arasında saha zemininin bozuk olması gösterilmişti. 

TFF bu mücadelenin ardından aldığı kararda saha zemini onarılmadan bu zeminde maç oynanmayacağına karar vermişti. Yeşil Beyazlılar bunun üzerine Eskişehirspor ile görüşmüş onay aldıktan sonra maçlarını Eskişehir'de oynama kararı almıştı. Konyaspor'un Eskirşehir'de oynadığı maçların  yeşil-beyazlı ekibe pahalıya patladığı öğrenildi. 1 ay gibi bir süre sahasından uzak kalan Konyaspor'un burada oynadığı maçların Yeşil Beyazlılar'a maliyeti 8 milyon TL civarında olduğu iddia ediliyor. 

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri