Konyaspor hırs küpü

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da gözler 3 puandan başka bir şey görmüyor. Çevre iller ve ilçelerden de çok sayıda futbolsever maç saatini bekliyor
Konyaspor galibiyet için kenetlendi. Ligin 8. haftasında, yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar 3 puan parolasıyla yapıldı. Kartal’ın önceki akşam Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde, basına ve taraftarlara kapalı yaptığı antrenmana izinli olan İbrahim Ege katılmazken, Murat Tosun takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çift kale maç ile devam etti. Çift kale maç sırasında oyunu sık sık kesen teknik direktör Ziya Doğan oyuncuları yapacakları konusunda uyardı. Antrenmanı başkan Bahattin Karapınar, başkan yardımcısı Hasan Kulaksız, as başkan Mehmet Soylu ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Uvat ile İbrahim Türkmen de izleyerek futbolcuları yalnız bırakmadılar. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları dün de akşam saatlerinde taktik çalışmasıyla devam etti. Tüm futbolcuların hırslı oldukları bildirilen antrenman sonrası Kartallar Tatlıcak tesislerinde kampa girdiler. Temsilcimizde hazırlıklar bugün yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular dinlenmeye çekilecekler.
Konya ile birlikte ilçeler ve çevre illerden de bir çok futbolseverin izleyeceği maça ilginin oldukça büyük olduğu bildirildi.. Karşılaşmanın biletleri 15-100 TL arasında değişen ücretlerle
Bugün de biletx gişelerinden satılacak., Sporseverler biletleri maç günü ise stad gişelerinden de temin edebilecekler. Konyaspor yöneticileri, Konyalı futbolseverlerin biletlerini bugünden alarak kapılarda izdiham olmaması için stada erken gelmelerini istediler.
YÖNET: FENER MAÇLARINDA CANIMIZ YANDI
Geçtiğimiz yıllarda Konyaspor özellikle Fenerbahçe maçlarına denk gelen hakem hatalarıyla önemli puanlar kaybettiğini ve bu maçları Konya kamuoyunun unutmadığını ifade eden Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, yarın oynanacak maç öncesi spor kamuoyunda temsilcimiz ile ilgili yapılan bazı kasıtlı haberlerin maçın hakemlerini etkileyebileceğini ve bu haberleri tasvip etmediklerini ifade etti.  Yönet, "Takımımızın ligin en sert, en hırçın ve en çok kart gören takımı” olduğu şeklinde yer alan haberleri üzüntüyle takip ediyoruz. Konyaspor' umuz ile ilgili bu önyargılı haberlerin Fenerbahçe karşılaşmasını yönetecek olan hakemlerimizi etki altına almak amacıyla yapıldığını düşünmek bile istemiyoruz. Fenerbahçe gibi bir takımın zaten buna ihtiyacı da yok. Geçtiğimiz sezonlara bakıldığında takımımızın canını en çok yakan, en önemli hakem hatalarının yaşandığı maçlar maalesef Fenerbahçe maçına denk geldi.  Bu maçlarda önemli puanlar kaybettik. Konyalı bu maçları hiçbir zaman unutmadı. Bu tür hataların bir daha tekrarlanmaması adına hakemlerimizin daha adil, sahada gördüğünü çalan ve dirayetli yönetimler göstermesi en büyük temennimizdir. Biz Pazartesi günü oynanacak maçta adil ve tarafsız bir hakem yönetimi gösterilmesi durumunda ligimizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe karşısında galibiyet alacak kadroya ve güce sahip olduğumuza inanıyoruz. Unutulmamalı ki Konyaspor bir Anadolu kulübü ve kısıtlı imkanlarla, kendi hedefi doğrultusunda Spor Toto Süper Lig'de temiz bir şekilde mücadelesini sürdürmektedir. Sezon başından bu yana sürekli olarak ifade ettiğimiz bir şeyi tekrarlamakta fayda olduğu görüşündeyiz. Hakkımız olan puanların yapılan hatalar neticesinde elimizden gitmesini istemediğimiz gibi, hakkımız olmayan puanları da istemiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri