Konyaspor hazır

Ligin ikinci yarısında ilk maçını 18 Ocak Pazartesi günü iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan temsilcimiz Konyasporda parola: İyi futbol ve 3 puan
Ligin ilk yarısını, 37 puan ve gol farkıyla lider karabükspor’un ardından 2. sırada kapatan ve lig sonunda da ilk iki takım arasında yer alarak Süper lige çıkmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, antrenmanlar bugün ve yarın da devam edecek ve futbolcular tatlıcak tesislerinde kampa alınacak.

Konyaspor’da, sakatlığı nedeniyle İstanbul’da bulunan kaleci Haluk ile birlikte hafta içerisinde çalışmalara katılamayan Uğur Yanıkdemir ve müzmin sakatlar Koray ile Uğur Akdemir Gaziantep maçında forma giyemeyecekler,. İkinci yarıda 33 puan beklenen Kartal’da, Gaziantepe maçı öncesi moral süper.. Futbolcuların antrenmanlarda neşeli ve istekli görünmeleri yönetici ve teknik adamların yüzünü güldürdü.. Konyaspor’da; yönetici, teknik adam ve futbolcular 3 puanda birleştiler. Yöneticiler, taraftarları stada davet ederek destek istediler ve “Gaziantep’i yenerek ikinci yarı perdesini galibiyetle açacağız” şeklinde konuştular.

İKİNCİ YARI PERDESİ AÇILIYOR

Bank Asya 1. ligde ikinci yarı perdesi bugün tek maçla açılacak. Günün maçında; Çanakkale Dandanelespor-Kayseri Erciyesspor karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak maç D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Konyaspor, ilk yarıya oranla çok daha zor geçecek olan ikinci yarıya, iç sahada Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçla başlayacak.. D-Smart’tan naklen verilecek maç saat 20.00’de başlayacak. Kartallar ilk yarıda Gaziantep’te oynanan maçı tek golle kazanmıştı. Lig perdesi 9 Mayıs’ta yapılacak maçlarla kapanacak ve ilk iki sırayı alacak takımlar Süper lige terfi edecek. Ligde 4 ve 6. sıralar arasında yer alacak 4 takımın katılmasıyla tek devreli lig usulüne göre oynanacak baraj maçları sonunda da lider takım Süper lige yükselen 3. takım olacak. Konyaspor, 17 hafta sürecek ikinci yarı boyunca maçlarının 8’ini iç sahada, 9’unu da deplasmanda oynayacak.

Yeşil-beyazlılar, ligin ikinci yarısında; Karşıyaka, Rizespor ve Adanaspor gibi zirvenin iddialı takımlarıyla birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Dardanelspor, Orduspor, Hacettepe ve Giresunspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Kartallar, ligin ikinci yarısında şampiyon adayları Bucaspor, Kartalspor, Mersin İdmanyurdu, Boluspor ve Altay ile de deplasmanda mücadele edecekler. Konyaspor, ikinci yarıda deplasmanda ayrıca Erciyesspor, Karabükspor, Kocaelispor ve Samsunspor ile karşılaşacak. Bank Asya 1. ligde 18. haftanın diğer maçlarının programı ise şöyle. 17 Ocak Pazar saat 13.30; Karşıyaka-Adanaspor, Karabükspor-Samsunspor, Mersin İdmanyurdu-Boluspor, Çaykur Rizespor-Hacettepe ve Kocaelispor-Bucaspor. 20 Ocak Çarşamba saat 13.30: Kartalspor-Altay ve Orduspor-Giresunspor..

GAZİANTEP MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Konyaspor’un, Bank Asya 1.Lig’de 18 Ocak Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ile oynayacağı 18.hafta maçının 3 ila 60 TL arasında fiyatlarda belirlenen biletleri satışa çıktı. Kale Arkası Tribün: 3 TL Eski Yeşil Tribün: 5 TL Yeni Yeşil Tribün: 5 TL Maraton Tribün: 5 TL Kapalı Tribün: 20 TL VİP Tribün: 60 TL Misafir Takım Tribün: 5 TL olarak belirlenen Konyaspor-Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçı biletlerinin satışı ve firmanın Gedavet ve Mevlana Şubelerinde devam ediyor.

RESİM ALTI

Konyaspor, ikinci yarının ilk maçında Gaziantep Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekipte, bu maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları da açıklandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri