Konyaspor hasreti dindirmek istiyor

arabam.com Konyaspor sezonun 13. hafta maçında yarın Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. 4 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmak istiyor

arabam.com Konyaspor sezonun 13. hafta maçında Trabzonspor ile karşılaşacak. Yarın Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Zorbay Küçük yönetecek. Müsabakada Küçük’ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yaparken Mustafa Kürşad Filiz ise maçın 4. hakemi olacak. Sezona iyi bir giriş yapan ancak son haftalarda düşüş yaşayan yeşil-beyazlı ekip, son 4 lig maçında tam 9 puanlık kayıp yaşadı. Söz konusu 4 maçlık periyotta 3 beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip Antalyaspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa ile 1-1’lik skorlarla berabere kaldı GaziantepFK’ya 1- 1-0 yenilen Palut’un öğrencileri, 12 hafta sonunda 20 puan topladı. Son haftalarda düşüş yaşayan Anadolu Kartalı bu maçla birlikte yeniden bir çıkışı yakalamanın planlarını yapıyor.

TEK EKSİK ENDRİ ÇEKİÇİ

Konyaspor’un Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada sakatlık yaşayan Endri Çekiçi’den kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncunun, bu hafta Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmanın kadrosunda yer alamayacak. Öte yandan başarılı futbolcunun Kayserispor müsabakasında da forma giymesi beklenmiyor.

KONYASPOR DEPLASMANDA ZORLANIYOR

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Tarbzonspor ile karşılaşacak olan arabam.com Konyaspor dış sahada 7. maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon 6 deplasman maçından 2'sini kazanırken, 3'ünden sahadan beraberlikle bir maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Dış sahada Ankaragücü 0-0, Antalyaspor 1-1 ve Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, İstanbulspor 4-0 ve Giresunspor deplasmanlarında ise galibiyetle ayrıldı. Tek mağlubiyetini Galatasaray’a karşı 2-1'lik sonuçla elde eden Palut’un öğrencileri Trabzon deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor. En son 3 Eylül 2022 tarihinde 5.hafta maçında Giresunspor’u Muhammet Demir’in golüyle deviren Konyaspor, sonrasında çıktığı 3 deplasman karşılaşmasında da gülmedi (Galatasaray 2-1, Antalyaspor 1- 1, Adana Demirspor 1-1)

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri