Konyaspor gözünü zirveye dikti

Sezonun 16. haftasını bay geçen ve 7 sıraya gerileyen arabam.com Konyaspor sahasında oynayacağı Sivasspor maçını kazanarak tekrar üst sıralara yükselmek istiyor

arabam.com Konyaspor sezonun 17. hafta maçında yarın evinde Sivasspor ile karşılaşacak. Sezonun 16. haftasını bay geçen ve 7 sıraya gerileyen arabam.com Konyaspor sahasında oynayacağı Sivasspor maçını kazanarak tekrar üst sıralara yükselmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör İlhan Palut antrenmanlarda oyuncularına bu maçın kalan haftalar için büyük önem taşıdığını vurguluyor. 

Katar 2022 Dünya Kupası arası bitimi Spor Toto Süper Lig’e 2-2’lik Corendon Alanyaspor beraberliği ile başlayan Arabam.com Konyaspor’u yoğun bir maç temposu bekliyor. 16. haftayı BAY geçen yeşil-beyazlılar 17. haftada 4 Ocak 2023 Çarşamba günü 20.00’da Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar bu maçtan 4 gün sonra 8 Ocak 2023 Pazar günü 13.30’da VavaCars Fatih Karagümrük’e İstanbul’da misafir olacak. Anadolu Kartalı ilk devrenin son maçı olan 19. haftada Beşiktaş’ı ağırlayacak. 19. haftanın maç programı henüz açıklanmadı.

Konyaspor, Süper Lig’deki Beşiktaş maçının hemen ardından 17, 18 ve 19 Ocak tarihlerine oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turunda Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar kupa maçı sonrası, ara vermeden başlayacak Süper Lig’in ikinci devresinin ilk maçında MKE Ankaragücü’nü MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda ağırlayacak.

SPOR SERVİSİ  

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri