Konyaspor golcüsünü İsveç'te buldu

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Torku Konyaspor, aradığı forveti İsveç'te buldu

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. T.Konyaspor, forvet hattına aradığı ismi İsveç'ten buldu. Konya, İsveç 1. Ligi olan Allsvenskan'da Norrkoping forması giyen golcü oyuncu Gunnar Heidar Thorvaldsson ile anlaştı.

İsveç basınına konuşan Thorvaldsson'un menajeri Patrick Dark kulüplerle de İzlandalı oyuncuyla da her konuda anlaşmanın sağlandığını söylerken, sözleşmenin 3.5 yıllık olacağının da bilgisini verdi.

Torku Konyaspor'un bu transfer için yaklaşık 2 milyon euro ödeyeceği de belirtildi. Norrkoping formasıyla son 2 sezonda 44 lig maçına çıkan İzlandalı golcü oyuncu Gunnar Heidar Thorvaldsson, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 26 kez havalandırmayı başardı. 31 yaşındaki oyuncu 2006-2007 sezonunda Hannover forması da giymişti.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 1. haftası, 16 Ağustos Cuma günü Medical ParkAntalyaspor - Kayserispor maçı ile başlayacak. 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te temsilcimiz Torku Konyaspor kendi evinde Fenerbahçe ağırlayacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri