Konyaspor galibiyetle tanışmak istiyor

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, alınacak 1 puanın bile kalan haftalar için büyük motivasyon olacağı maçta Eskişehirspor'a son dakikalarda gelen gol ile kaybettikleri için üz
Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, alınacak 1 puanın bile kalan haftalar için büyük motivasyon olacağı maçta Eskişehirspor'a son dakikalarda gelen gol ile kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Eskişehirspor karşısında maça çok iyi başladıklarını belirten Cengiz Yönet, "Oyunun belirli dönemlerinde etkili futbol oynadık. Herkes elinden gelen mücadeleyi gösterdi. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Net gol pozisyonları bulduk. Ancak futbol şansı yanımızda değildi ve bazı pozisyonlarda top bizi sevmedi. Rakibin golü son dakikalarda geldiği için kalan zaman puan almamıza yetmedi. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz" dedi.
Yönet, bir an önce kazanmaya başlamak istediklerini, bunun içinde iç sahada oynayacakları Gaziantepspor maçının final niteliğinde olduğunu ifade ederek, "Her geçen hafta ligin boyu biraz daha kısalıyor. Takımımızın maç kazanması için gol bulması lazım. Bizim artık kalan haftalarda kazanabildiğimiz kadar maç kazanmamız gerekiyor. Alınan her puanın önemli olduğunu biliyoruz ama bir noktada bu puanlarında yeterli olmayacağını göz önünde bulundurarak maç kazanmaya başlamamız lazım. Konyaspor güçlenen kadrosuyla çok iyi mücadele eden bir takım oldu. Ama maalesef çok iyi mücadele edene ve iyi oynayana puan vermiyorlar. Gol atıp kazanana puan veriyorlar. Bizim kazanmaya iyi oyun ve mücadeleden daha fazla ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Eskişehirspor maçından alınacak 1 puan bizi çok ümitlendirecek ve takımımıza da çok iyi moral olacaktı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Kalan haftalarda elimizden geleni yaparak Konyaspor'u Spor Toto Süper Lig'de tutacağız" diye konuştu.
Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 puanla 16. sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri