Konyaspor galibiyeti unuttu

Konyaspor galibiyeti unuttu. Ligin ilk yarısında, deplasmanda 10. hafta da Rizespor ve 16. hafta da Giresunspora yenilen yeşil-beyazlılar, 17. hafta da iç sahada Altayı Poljac ve Yusufun golleriyle devirerek perdeyi galibiyetle kapatmıştı.

Ligin ikinci yarısına, iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 1-0’lık şok yenilgiyle başlayan Kartallar, ikinci hafta da Kayseri deplasmanında düşme hattındaki bir diğere takım Erciyesspor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini dindiremedi.. Ligin ilk yarısında 29 gol atıp 15 gol yiyen yeşil-beyazlılar, ikinci yarının ilik iki haftasında golle de buluşamadı.

Bank Asya 1. Lig'de  20. hafta Çanakkale Dardanelspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da, hazırlıklar bir günlük izinin ardından dün Tatlıcak tesislerinde, saat 18.00’de yapılan antrenmanla başladı.. Saat 17.00’de tesislerde toplanan futbolcularla yönetici ve teknik adamlar bir toplantı yaptılar.. Yöneticilerin futbolculara, “bu takımı bu duruma siz getirdiniz. İlk yarıda 37 puan topladınız. İkinci yarıda da aynı başarıyı tekrarlayarak sezon sonunda Konyaspor’u süper lige taşıyacak olan da sizlersiniz. Çanakkale maçıyla birlikte toplanarak gerçek Konyaspor’u izlettireceğine inanıyoruz” şeklinde konuştukları öğrenildi.
Konyaspor’da hazırlıklar bugünde çift antrenmanla devam edecek. Teknik adamların programına göre, sabah kondisyon ve öğleden sonra teknik çalışma yapacak olan yeşil-beyazlı’lar da futbolcuların dünkü antrenmanda sessiz oldukları ve morallerin bozuk olduğu gözlendi.  Konyaspor-Çanakkale Dardanel maçı Pazar günü Atatürk stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak.
ERCAN TAŞTEKİN’E TEŞEKKÜR
Öte yandan Konyaspor yönetim kurulu, Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin’e desteklerinden dolayı teşekkür mesajı yayınları. Konyaspor yönetiminin mesajı şöyle: “Takımımızın iç sahada ve deplasmanda oynadığı tüm maçlarda yanımızda olan, antrenmanlarımız takip eden ve son olarak deplasmanda yaptığımız Kayseri Erciyesspor mücadelesinde takımımızı ve bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini sürdüren İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sayın Ercan Taştekin'e teşekkür ediyoruz” denildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri