Konyaspor Futbol Okulları Silifke’de

Konyaspor futbol okulları büyümeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip son futbol okulunu Mersin’in Silifke ilçesinde açtı.

 Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada:

“Mersin’in Silifke ilçesinde faaliyet gösterecek Konyaspor Futbol Okullarında antrenörlerimiz Sadık Işık ve Ahmet Günay görev yapacak. Kulüp binamızda gerçekleştirilen törene Konyaspor Futbol Akademi Koordinatörümüz Taner AY, Konyaspor Spor okulları sorumlumuz Taygun Yavaş ve Slifke Konyaspor futbol okulu antrenörlerimiz Sadık Işık ile Ahmet Günay katıldı.

Türkiye’nin her bölgesinde Futbol Okullarımızın faaliyet göstermesini amaçladıklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirten Futbol Akademi Koordinatörümüz Taner AY: “50 pilot takım, 100 farklı okul ve 10 bin sporcu hedefi ile yola çıktığımız büyük projeye Silifke’yi de dahil ettiğimiz mutluyuz. Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye genelinde Futbol Okullarımız ve pilot takım uygulamasında bizlerle çalışmak isteyen tüm kulüplerimize ve antrenörlerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Bizimle irtibata geçebilirler” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri