Konyaspor Fethiye önünde

U18 Ligi Akdeniz Grubunda mücadele eden Konyaspor sezonun 15. hafta maçında sahasında Fethiyespor ile karşılaşacak. Temsilcimizin tek hedefi evinde galibiyet almak
TFF Gençlik Geliştirme U18 Ligi Akdeniz Grubunda mücadele eden Konyaspor sezonun 15. hafta maçında sahasında Fethiyespor ile karşılaşacak.  Merkez 2 Nolu Sahada oynanacak mücadele saat 14.15’te başlayacak. Karşılaşmayı Konya Bölgesi hakemleri yönetecek. Müsabakanın orta hakemi Sadık Kayhan, yardımcı hakemler Ahmet Çetiner ve İbrahim Bakış. Yeşil-beyazlı temsilcimiz maç eksiği ile lider Medical Park Antalyaspor’un bir puan gerisinde bulunuyor.  Konyaspor sezonun 15. hafta maçında grupta tek galibiyeti bulunan Fethiyespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz oynadığı 13 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda rakiplerine 30 gol atarken kendi kalesinde 9 gol gördü. Konyaspor topladığı 28 puan ve bir maç eksiği ile liderin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Rakip Fethiyespor ise lig sıralamasında son basamakta bulunuyor. Muğla ekibi 14 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Fethiyespor bu karşılaşmalarda 6 gol atarken kendi kalesinde toplam 40 gol gördü.
B grupta mücadele eden bir başka temsilcimiz ise Konya Torku Şekerspor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün deplasmanda Denizli Belediyespor’a konuk olacak.  Bağbaşı Hasan Güngör Tesislerinde oynanacak karşılaşma saat 14.15’te başlayacak. Geçtiğimiz hafta sahasında lider Medical Park Antalyaspor’u 2-1 yenen Torku Şekerspor Denizli karşısında da galip gelmek istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 14 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi aldı. Şekerspor bu karşılaşmalarda topladığı 24 puanla 3. basamakta yer alıyor. Denizli ekibi ise 16 puanla yeşil-beyazlı ekibi takip ediyor. Grubun diğer maçında ise lider Antalyaspor sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın başlama saati de 14.30.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri