Konyaspor evinde bir ilki yaşadı 

Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan arabam.com Konyaspor, bu sezon evinde ilk golünü yerken ilk defa da  yenilgi yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yenilgisini 7. hafta deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında almıştı 

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan arabam.com Konyaspor, bu sezon evinde ilk defa yenilgi yaşadı. Rakibi karşısında iyi futbol oynayan yeşil-beyazlı ekip yakaladığı gol pozisyonlarını iyi değerlendiremezken bir de Sitya ile penaltı atışından yararlanamadı. Konyaspor bu sezon evinde 5 karşılaşma oynayan ve bu maçların 3’ünü Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda 2’sini ise MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynadı. 

5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 1 gol yedi. Konyaspor bu sezon evinde ilk yenilgisini alırken kalesinde ise ilk golünü görmüş oldu. 

Süper Lig'de üst üstte 10. sezonunu yaşayan Konya ekibi ligde oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 18 puan topladı. İç saha maçlarındaki performansıyla dikkati çeken yeşil-beyazlılar, ilk iç saha maçında Eskişehir’de Başakşehir ile golsüz berabere kalırken yine Eskişehir’de oynanan Fenerbahçe maçını da 1-0 kazanmıştı. Eskişehir’de son olarak Hatayspor ile karşılaşan Anadolu Kartalı rakibini 1-0’la geçti. Bu maçların ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumuna geri dönen yeşil-beyazlı ekip burada sırasıyla Ümraniye ve Gaziantep FK ile karşılaştı. Konyaspor Ümraniye’yi 1-0 yenerken Gaziantep’e ise aynı skorla yenildi.     

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan arabam.com Konyaspor, galibiyet hasretini 2 maça çıkardı.

Bu sonucun ardından 18 puanda kalan yeşil-beyazlılar, son iki haftada 5 puanlık kayıp yaşadı. Söz konusu bu süreçte Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Anadolu Kartalı, Gaziantep ekibine de tek golle boyun eğdi. 

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri