Konyaspor evinde tarihi bir performansa imza attı 

İttifak Holding Konyaspor, bu sezon iç sahada tarihinin en başarılı performanslarından birini sergiliyor. 30.haftası geride kalan Süper Lig’de 55 puanı hanesine yazdıran ve ikinci sırada yer alan Anadolu Kartalı evinde gösterdiği performansla taraftarını

İttifak Holding Konyaspor, bu sezon iç sahada tarihinin en başarılı performanslarından birini sergiliyor. 30.haftası geride kalan Süper Lig’de 55 puanı hanesine yazdıran ve ikinci sırada yer alan Anadolu Kartalı evinde gösterdiği performansla taraftarını memnun etti.

Süper Lig’de kendi sahasında 15 maça çıkan İttifak Holding Konyaspor, rakiplerine sahayı dar ediyor. Söz konusu 15 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 beraberlik alan Yeşil-Beyazlı ekip, hanesine 34 puanı yazdırmayı başarırken, bu alanda da ligin iç sahada en çok puan toplayan ikinci takımı oldu. Bu maçlarda rakip filelere 25 gol bırakan Anadolu Kartalı, buna karşılık kalesinde 11 gol gördü. Sadece Sivasspor’a sahasında 1-0’lık sonuçla mağlup olan temsilciniz gösterdiği performansla tarihinin en iyi saha performansını sergiledi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda 30 hafta geride kalırken, İttifak Holding Konyaspor  48 gol atarken kalesinde ise 33 gol gördü 

 Fenerbahçe ile arasında 2 puanlık bir farkı bulunan Konyaspor, milli ara sonrası ligde kalma savaşı veren Göztepe’yi sahasında konuk edecek. İç sahada müthiş bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında da evindeki geleneği sürdürmek istiyor. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri