Konyaspor dün taktik çalıştı

Turkcell Süper Ligde 16.haftanın açılış maçında Fenerbahçeyi konuk edecek olan temsilcimiz Konyaspor, hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı taktik antrenmanla sürdürdü.
Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan Mustafa Er ve Koray İçten katılmadı. Kart cezalısı oldukları için Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek olan Cihan Haspolatlı ve Mehmet Çoğum takımdan ayrı düzkoşu yaparken, hafif sakatlığı bulunan Serhat Akyüz, Teknik Direktör Giray Bulak’ın gözetiminde sakatlığını deneyici çalışmalar yaptı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, PAF Takımından gelen oyuncularında yer aldığı taktik çift kale maç ile sona erdi.
KAZANMAK İÇİN TER DÖKECEĞİZ
Konyaspor Kulübü Menajeri Nuri Mehtap, Fenerbahçe'nin eksik yönlerini lehlerine çevirerek kazanmak için her şeyi yapacaklarını bildirdi. Mehtap, yaptığı açıklamada, son haftalarda mücadele anlamında yükselen bir grafikleri olduğunu, bunu artık skora da yansıtmak istediklerini belirtti.Konya'da Fenerbahçe ile yapacakları maçın her iki takım için de büyük önem taşıdığını ifade eden Mehtap, şunları kaydetti:
''İlk yarının son maçını yapacağız. Her iki taraf da ilk yarıyı kendi adına en iyi şekilde kapatmak isteyecektir. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden biri oluşuna saygı duyuyoruz. Ama Konyaspor da Türkiye'nin önemli takımlarından biridir. Konyaspor'un adına layık olan neyse onu sahada vermeye çalışacağız. Fenerbahçe'nin eksik yönlerini lehimize çevirerek kazanmak için her şeyi yapacağız. İyi bir maç olmasını diliyoruz.''
Takımın son haftalarda özellikle defansif anlamda başarılı bir performans gösterdiğini düşündüğünü belirten Mehtap, şunları söyledi:
''Özellikle Giray Bulak hocamız geldi, o günden bu yana her gün mesafe aldı. Bunu takımımızın antrenmanlarını izleyenler ve takımımızı yakından takip eden herkes biliyor. Ama Konyaspor'u izlemeyenler sadece konuşmuş olmak için konuşanlar, takımımızdaki gelişmeleri gözlemlemiyorlar. Konyaspor'da gerek savunma, gerekse orta saha açısından her gün bir mesafe alınmıştır. Bunu maçlarda oynanan oyun ve alınan sonuçlarla görüyorsunuz.
Sarı kart cezaları nedeniyle Edu ve Lugano'nun Konyaspor maçında forma giyemeyeceğini dile getiren Mehtap, söz konusu oyuncuların kendilerine karşı oynayamayacak olmasının rakip adına önemli bir eksiklik olduğunu, ancak sonuçta iki takımın da sahaya 11 kişi çıkacağını bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri