Konyaspor dönüyor

Kartalın Antalya kampı bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Hakan Aslantaş'ın, bugün Bursaya gitmesi bekleniyor. Eski yöneticilerden Arif Çelik Konyaspor'a yemek verdi
Bank Asya’da ligin ikinci yarısına Belek’te hazırlanan temsilcimiz Konyaspor’un kampı bugün sona erecek. Kartal’da yılan hikayesine dönen Hakan ise Bursaspor’a verildi. Geçtiğimiz Pazartesi günü Belek Arcadia otelde kampa giren ve 13 gün boyunca yoğun antrenmanlarla lige hazırlanan ve iki de özel maç oynayan Konyaspor’da moral süper. Türkiye 2. lig takımlarından Altay ve Bank Asya 1. lig takımlarından Karşıyaka ile yaptığı iki özel maçı da kazanan ve genç ağırlıklı kadroyla ligin ilk yarısına oranla daha iyi bir performans sergileyen Kartallar, hazırlıkları dün öğleden sonra yaptıkları antrenmanla sürdürdü. Bugün de sabah çalışacak olan Konyaspor’da Belek kampı öğle yemeğinin ardından sona erecek ve futbolculara iki gün izin verilecek.  Konyaspor’a geçen yıl transfer edilen Hakan Aslantaş Bursaspor’a verildi.. Alınan bilgilere göre, Hakan konusunda, futbolcunun alacağı 200 bin lira ile birlikte Bursaspor’la bir miktar para karşılığı söz kesildi. Bugün Antalya kampından ayrılacak olan Hakan'ın Bursaspor'la sözleşme imzalaması bekleniyor.
ARİF ÇELİK YEMEK VERDİ
Konyaspor’a eski başkan yardımcısı Arif Çelik, tarafından yemek verildi. Konyaspor’un 3-0 kazandığı Karşıyaka hazırlık karşılaşmasını izleyen Çelik, maçın ardından Belek kampında taktımı ziyaret eden başkan Ahmet Şan, başkan yardımcısı-sportif işler sorumlusu Zeki Çimen, futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, basın sözcüsü Güven Öten, Konya’dan giden basın mensupları ile birlikte teknik heyet ve oyuncuları akşam yemeğinde ağırladı. Samimi bir ortamda yenilen yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Arif Çelik, Konyaspor’a başarı diledi ve şunları söyledi.
“Konyaspor benim için faal olarak görev almasam da yaşamımın önemli bir parçası. Bu sene yaşananlara rağmen gelinen nokta gerçek anlamda bir başarı. Zor bir dönemde görev alan ve elini değil gövdesini taşın altına sokup büyük bir sorumluluk üstlendi. Konyaspor’un prestijini yeniden kazanması adına yaptıklarını herkes gibi bende takdirle karşılıyorum. Ben ve benim gibi Konyaspor’a gönül veren herkesin elinden geldiği kararıyla bu yönetime destek olması şart. Konyaspor’u oynadığı iki hazırlık maçında da izledim. Gerçekten inanılmaz zevk aldım. Birliktelik, arkadaşlık mükemmel. Gerçek anlamda bir takım ruhu yakalanmış. Konyaspor, sezon sonunda hak ettiği Süper Lig’e yükselecektir. Artık Konya şehri de üzerindeki ölü toprağını atsın ve hem takıma hem de yönetime destek olsun.”
AHMET ŞAN: HERKES DESTEK OLMALI
Başkan Ahmet Şan ise zor bir dönemden geçen Konyaspor’a destek veren herkese teşekkür ederken, zorlukların üstesinden gelerek Süper Lig hedeflerine ulaşacaklarına olan inançlarının daha da arttığını ifade etti. Ev sahipliğini eski Başkan Yardımcılarından Arif Çelik’in yaptığı yemeğe de katılan Ahmet Şan, verdiği destekten dolayı Arif Çelik’e üzerinde oyuncuların imzalarının bulunduğu 42 numaralı forma hediye etti. Arif Çelik’in yönetimde olmamasına rağmen maddi manevi anlamda desteğine devam ettiğini ve bunun da çok güzle bir davranış olduğunu ifade eden Şan, “Sayın Çelik’in bu davranışının diğer kişi, kurum ve kuruşlara örnek olmasını diliyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren Konyaspor’umuzun içerisinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtularak hak ettiği yere çıkması adına yönetim kurulu olarak şehrin ileri gelenlerin de desteğiyle gayret gösteriyoruz. Bu tabiki de tek başına yeterli değil. Bizim için önemli olan Konyalıyım ve Konyaspor’luyum diyen herkesin Konyaspor’a elinden geldiği kadarıyla sahip çıkarak destek vermesi. Konyaspor, zorlukların üstesinden gelecek yönetime, başarıya ulaşacak teknik heyet ve oyuncu kadrosuna sahip. Tek yapılması gereken şehrinde Konyaspor konusunda duyarlı olduğunu verecekleri destekle ortaya koyması” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri