Konyaspor dönüyor

Yaklaşık 15 gün önce Avusturya’ya giderek Lindaburnn kasabasında kampa giren Konyaspor, hazırlıkları önceki gün tek antrenmanla devam ettirdi. Yeşil-beyazlılar, bugün Türkiye’ye dönecekler

Konyaspor’da hasret diniyor. Evet, Avusturya kampı bugün yapılacak çalışmanın ardından tamamlanacak ve Kartallar Türkiye’ye dönecekler.. Transferde ise ismi açıklanmayan iki oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandı. Yaklaşık 15 gün önce Avusturya’ya giderek Lindaburnn kasabasında kampa giren yeşili-beyazlılar, hazırlıkları önceki gün tek antrenmanla devam ettirdi.

Akşam saatlerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, Jones Troest takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, tam sahada yapılan taktik çalışmayla devam etti. Teknik direktörümüz Ziya Doğan, taktik çalışmayı sık sık keserek oyuncuları yapmaları gereken hareketler konusunda uyardı. Lig öncesi ikinci hazırlık kampını Avusturya’da gerçekleştiren Kartallar, dördüncü hazırlık maçını dün akşam Slovenya 1. lig takımlarından FK DAC Dunajska Streda ile yaptı.. Sportschule Lindabrunn otelin sahasında oynanan maçı Avusturya’da bulunan çok sayıda gurbetçide izledi.. Kartallar, bugün gerçekleştirilecek  antrenmanın ardından kampı tamamlayarak Türkiye’ye dönecekler. Teknik adamlar tarafından oyunculara iki gün izin verilecek ve Bursaspor ile yapılacak ligin ilik maçının hazırlıkları da Pazartesi gününden itibaren Tatlıcak tesislerinde başlayacak.
YABANCI FORVET İMZAYA KALDI
Konyaspor’da yabancı forvet transferi imzaya kaldı.. Başkan Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan’ın izledikleri ve beğendikleri biri Çek ve diğeri Slovanyalı iki futbolcuyla pensipte anlaşma sağlandı.. Basın sözcüsü Cengiz Yönet, her iki  futbolcunun Pazartesi günü Konya’ya geleceklerini ve kendileriyle sözleşme imzalayacaklarını belirtti.. İsimleri açıklanmayan her iki futbolcunun da Konyaspor’a katkı sağlayacağını söyleyen Yönet, “transfer bitmez.  İhtiyaç hissedildiği anda Eylül ayına kadar transfer yapılabilir. Ancak, biz şu anda iki oyuncuya imza attırarak transfere ara vermek istiyoruz” diye konuştu. Bu arada, Konya’da çalışmalarını sürdüren İbrahim Ege ve Mehmet Sedef ile de Pazartesi günü görüşülerek anlaşma zemini aranacak.
TARAFTARLAR TAKIMI BEKLİYOR
Bir yıl aradan sonra yeniden Süper lige yükselen Konyaspor’da, hedef başarılı bir sezon geçirmek. Süper Lig’de tutunabilmek için bir taraftan hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da, diğer taraftan da transfer girişimleri devam ediyor. Konyaspor’un Süper Lig’de başarılı olacağına inanan taraftarlar, hem sezonu, hem de Kartal’ı dört gözle beklemeye başladılar. Yeşil-beyazlı ekibin yeni kadrosuyla ligde ne yapacağını merak ettiklerini söyleyen taraftarlar, “bu sezon geçen sezonlardan daha zor geçecek. Biz hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. İstediğimiz transferler yapılmamasına rağmen, bu oyuncuların başarılı olacağına inanıyoruz. Takımdaki eksik mevkiler tamamlanırsa iyi bir sezon geçireceğimize ve ligde tutunacağımıza inanıyoruz.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri