Konyaspor dibe çok yakın!

İttifak Holding Konyaspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla kendini biranda düşme hattına yakın bir yerde buldu. Yeşil-beyazlı ekip 12. hafta sonunda 14. basamağa gerilerken düşme hattı ile arasındaki puan farkı da bir puana indi

İttifak Holding Konyaspor’da düşüş sürüyor. Süper Lig'de son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin dibine doğru yönelen yeşil-beyazlı ekip düşme hattının sıcaklığını çok yakından hissetmeye başladı.

Son 5 maçta sadece 1 puan alabilen Konyaspor'un sıralamadaki yeri taraftarını tedirgin etmeye başladı. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak Beşiktaş'a sahasında 1-0 mağlup olarak sıralamada 2 basamak daha gerileyerek 14 sıraya yerleşti.. 13 puanda yer alan Aykut Kocaman'ın ekibi, ateş hattının sıcaklığını da yakından hissetmeye başladı. Gençlerbirliği ve Denizlispor'un kazandığı haftada İttifak Holding Konyaspor'un düşme hattı ile arasındaki puan farkı da bire düştü.

Temsilcimizin 12 puanla 16. sırada yer alan Antalyaspor ile arasında sadece bir puanlık fark bulunuyor. Konyaspor, ilk yarıda kalan 5 maçta 20 puan barajını yakalayarak ikinci yarıya iyi başlamak istiyor. Aykut Kocaman ve öğrencileri Çaykur Rizespor maçı ile yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip Çaykur Rize maçının ardından ligde sonraki haftalarda Gaziantep FK ve Trabzonspor ile sahasında, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor ile dış sahada karşılaşacak.

ÇAYKUR RİZE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

İttifak Holding Konyaspor, 30 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, sağanak altında koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Çabukluk hareketleriyle devam eden idmanda oyuncular minyatür kalelerde 10'a 10 pas çalışması yaptı. Takım kaptanı Ali Çamdalı'nın maskeyle yer aldığı antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan tedavisine devam edilen Ali Turan antrenmana katılmazken Serkan Kırıntılı ve Marko Jevtovic takımdan ayrı çalıştı.

SPOR SERVİSİ

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri