Konyaspor devre arasını bekliyor

Ligde alt sıralardan bir türlü uzaklaşamayan Atiker Konyaspor sezonun devre arasını bekliyor. Takımda birçok oyuncu ile yolların ayrılması beklenirken bu oyuncuların yerine yeniden transferler yapılacak

Süper Ligde son yılların en kötü performansını sergileyen Atiker Konyaspor’un gözü devre arasında.   Ligde alt sıralardan bir türlü uzaklaşamayan Atiker Konyaspor sezonun devre arasını bekliyor. Takımda birçok oyuncu ile yolların ayrılması beklenirken bu oyuncuların yerine yeniden transferler yapılacak.  Ligin ilk yarısında 14 puanla  ve averajla  14. Sırada bulunan ve küme düşme korkusunu üzerinden bir türlü atamayan Atiker Konyaspor ikinci yarıya kurtuluş gözüyle bakılıyor. Yönetim devre arasında yaptığı hatalı transferleri  telafi etmek için birçok oyuncu ile yollar ayrılacak. Yolları ayrılan oyuncuların mevkilerine yeniden transfer yapacak.

YENİ TRANSFERLERİN BİR ÇOĞUNA YOL GÖRÜNDÜ

Sezon başında takıma katılan hücum  oyuncularının verimsizliği  taraftarı çıldırtırken bu transferleri yapan yönetimin devre arasında yapacağı transferlerle hatalarını telafi etmesi bekleniyor. Hücum bölgesine yapılan transferler  Malick Evouna, Patrick Friday Eze, Imoh Ezekiel ve Manyama  devre arasında gönderilecek ve  gol sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor’un ileri ucu yenilenecek.  Yönetimin devre arasında  4-5 transfer yapması bekleniyor.

TRANSFER HATASI PAHALIYA PATLADI

Atiker Konyaspor’un  sezon başındaki transfer politikası camiayı çok büyük zarara uğrattı. Maddi anlamda çok büyük külfet altına giren yeşil-beyazlı kulüp yaptığı transferlerden hiçbir fayda alamayınca kendisini küme düşme hattında buldu.  Yapılan bu hata  devre arasında yapılacak transferlerle telafi edilmeye çalışılırken Atiker Konyaspor maddi anlamda yine zarar görecek.

FERHAT TÜRKOĞLU       

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri