Konyaspor değerdir

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kulübün kurumlara ve kişilere bağımlı durumdan kurtarılması gerektiğini belirterek, Sportif imkanlarımız Konyasporun hizmetindedir dedi

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. Konyaspor ve Konyaspor’a desteğin artırılması konularının konuşulduğu ziyarette Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ; “Konyaspor olarak Bank Asya 1. Liginde misafir olarak mücadele edeceğiz. Takım olarak iyi bir çizgi yakaladık ve önümüzdeki yıl süper lige çıkacağız. Yönetim, teknik heyet ve sporcularımız buna inanıyoruz. Kızılcahamam’da kampta bulunan takımımız güzel bir hava yakaladı. Oynadığımız hazırlık maçlarında sergilenen futbol bizleri memnun ediyor. Aynı şekilde Konya halkının da böyle bir hava yakalayarak takımımıza destek vermesini bekliyoruz. Konyaspor Konya’nın markasıdır. Bu markaya herkesin sahip çıkması gereklidir. Yaptığımız toplantılarda Selçuklu Belediye Başkanımızın konuya yakınlığı ve ortaya koyduğu çözüm önerileri bizleri memnun etmiştir. Kendisinin Amatör Spora ve Konyaspor’a olan sevgisini hepimiz biliyoruz. Konyaspor’a desteklerinin devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Bahattin Karapınar ve ekibine zor dönemde Konyaspor’a destek verdikleri ve bu yükün altına girdikleri için teşekkür etti. Şehirde olumlu bir havanın hakim olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Altay “Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte şehirde Konyaspor açısından olumlu rüzgarlar esmeye başladı. Bu dönemde göreve talip olan ve Konyaspor için çaba harcayan başta Bahattin Karapınar bey ve ekibine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Konyaspor kurumlara ve kişilere bağımlı halden kurtulmalıdır. Bu manada herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Çünkü Konyaspor tüm Konya’nın değeridir” dedi.
Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak Konyaspor’un altaypısına destek vermek için çaba harcadıklarını ifade eden Altay “Selçuklu Belediyespor Kulübümüzün altyapısı, teknik imkanları ve tesisleri Konyaspor’un hizmetindedir. Türkiye’nin en büyük Amatör Spor Kulüplerinden biri olan Selçuklu Belediyespor Kulübü, Konyaspor’a gereken desteği verecektir. Ziyarette Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a 42 numaralı ve isminin yazılı olduğu Konyaspor forması hediye etti.
KALAYCI:BU TAKIM ŞEHRİN TAKIMI
Selçuklu Belediye Başkanı Altay’dan sonra Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’yı da ziyaret eden Karapınar, Konyaspor’u bu sezon tekrar Süper Lig’e taşımak için şehir olarak birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Bu takım bütün şehrin takımı ve herkesin maddi manevi destek vermesi gerekir. Kulübümüzün çok ciddi manada borcu bulunmaktadır. Ama esas önemli olan kaybolan itibardır. Yönetim olarak öncelikli olarak Konyaspor’a eski itibarını tekrar kazandırmaya çalışacağız” dedi. Konyaspor’un yeni yönetimine başarılar dileyen Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise, “Zor bir dönemde görevi devraldınız. Ama başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. İnşallah Konyaspor’umuzu en kısa sürede tekrar Süper Lig’de görürüz” diye konuştu. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, 42 numaralı Konyaspor formasını Başkan Kalaycı’ya hediye ederek maçlara davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri