Konyaspor çaresiz!

Bank Asyada bulunan takımların çoğunluğu yeni sezon hazırlıkları için düğmeye basarken, Konyasporda yaprak kıpırdamıyor.Kartal'ın ödemeler için acilen 5 trilyona ihtiyacı var
Konyaspor’da kritik günler başladı. Yeşil-beyazlı takımda, ay sonuna kadar Milos ve Theo’nun cezalarının dışında 3 milyon TL’lik ödeme yapılacağı ileri sürüldü. FİF’nın Milos için 485 bin Euro bin Euro ceza vermesinin dışında Theo’nun alacağının da 2 milyon TL’ye ulaştığı, bunların dışında vergi borcu, teknik adam ve futbolcu alacaklarıyla birlikte ele borçları için 3 milyon liralık ödeme yapılması gerektiği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta sonunda Gaziantep’e giden ve bugün Konya’ya dönecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile görüşecek olan başkan Bahattin Karapınar, konuyu kendilerine iletecek ve soruna birlikte çözüm arayacaklar. Konyaspor’da, temmuz ayı içerisinde ödenmek içinde 7 milyon TL’lik biri paraya daha ihtiyaç olduğu kaydedildi.
Bir yanda ekonomik krizle uğraşan Konyaspor yönetimi, diğer tarafta yeni sezon planlaması çalışmalarını da birlikte yürütmekte. Alınan bilgilere göre, Başkan Bahattin Karapınar’ın hafta sonunda Hakan Aslantaş ile görüşerek alacaklarının biri kısmını kendi olanaklarıyla karşıladığı ileri sürüldü. Diğer futbolculara para temin edilmesi halinde ödeme yapılacağı, bu arada teknik direktörler Ziya Doğan ve Yılmaz Vural’ın da sırada beklediği belirtildi. Konyaspor’da, para temininin ardından teknik direktör konusu masaya yatırılacak. Öncelikle Yılmaz Vural ile görüşülecek. Yılmaz hoca gelmemesi halinde Cemal Menteşe ve diğer alternatif isimlerle masaya oturulacak.
Yeşil-beyazlı takımda, izin 30 Haziran Perşembe günü sona erecek ve futbolcular tesislerde toplanacaklar. 1 Temmuz Cuma günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından takım 2 Temmuz’da Isparta Davraz’a giderek kampa girecek. 17 Temmuz’a kadar sürecek kamp boyunca kondisyon çalışmalarına ağırlık verilecek. 
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri