Konyaspor canlandı

Denizlispor hazırlıklarını sürdüren Konyasporda işler yolunda. Yeşil-beyazlı ekibin hedefi galibiyet

Pazar günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Konyaspor, hazırlıklarını dün sabah yapılan günün ilk çalışması ile sürdürdü. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan sabah çalışmasına Erdal Kılıçaslan ve Koray İçten katılmazken, Ömer Gündostu, Bülent Bölükbaşı, Serhat Akın ve Caner Altın takımdan ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra çabukluk ve koordinasyona yönelik çalışmalar yaptı. Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarından 4 puan çıkaran Konyaspor’da çalışmalar neşeli bir şekilde geçiyor.  Temsilcimiz, günün ikinci antrenmanını saat 16:30’da gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, Pazar günü deplasmanda oynanacak Denizlispor maçının hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecekler.

MUSA:DENİZLİ VE ANTALYA MAÇI ÖNEMLİ
Konyaspor’un yeni transferlerinden Musa Büyük, Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla ayrıldıklarını belirterek "Önümüzdeki iki hafta bizim için çok önemli. Denizlispor ve Antalyaspor maçlarını kazanarak alt sıralarla bağımızı tamamen koparmak istiyoruz" dedi.
Beşiktaş maçında alınan beraberliğin kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğini ifade eden Musa Büyük, “Artık öyle bir döneme girildi ki aldığınız her puan altın değerinde. Bana göre Beşiktaş maçında iyi mücadele ettik. Galibiyetle de ayrılabilirdik ama olmadı. Ama kazanamıyorsan da kaybetmemek iyidir. Takımımızın son iki maçta yakaladığı bir çıkışı var. Bu çıkışın devam etmesini istiyoruz. Önümüzde Denizlispor ve Antalyaspor ile oynayacağımız çok önemli iki maç var. Bu maçları kazanarak alt sıralarla bağımızı tamamen kopartmak ve ligde rahatlamak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Umarım bu iki maçı kazanırız ve bir an önce ligde üst sıralara doğru tırmanışa geçeriz” diye konuştu. Kendi performansını da değerlendiren tecrübeli oyuncu Musa Büyük “Devre arasını kendi adıma iyi geçiremediğimi söyleyebilirim. Şimdi bu açığı kapatmak için çok çalışıyorum. Bir an önce hazır hale gelmek ve oynamak istiyorum” şeklinde görüş belirtti.
CELALETTİN:ÇIKIŞIMIZ SÜRMELİ
yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Celaleddin Koçak ise sezonun ikinci yarısına iyi başladıklarını ifade ederek, “Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Denizlispor maçı bizim için çok önemli. Kazanarak alt sıralardan kurtulmak ve biraz da olsa rahatlamak amacındayız” dedi.
Ankaragücü maçını kazanarak sezonun ikinci devresine galibiyetle ve moralli başladıklarını belirten Celaleddin Koçak, “Amacımız bir an önce gerekli puanları alarak hak etmediğimiz yer olan ligin alt sıralarından kurtulmaktı. Ankaragücü galibiyetinin ardından Beşiktaş beraberliği ile çıkışımızı devam ettirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte daha da güçlendiğimizi düşünüyorum. Alınan bu sonuçlar bizim için moral oldu. Şimdi daha zorlu maçlar serimiz başlıyor. Alt sıralardan kurtulma adına başarılı olmak zorundayız. İyi çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Önümüzde Denizlispor ile deplasmanda oynayacağımız çok önemli bir maç var. Bu maç bizim için 6 puan değerinde. Rakibimizde alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ama bizi kimsenin durumu ilgilendirmiyor. Denizlispor maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Konyaspor’a geldiği günden beri beklentilere cevap vermek için çalıştığını da sözlerine ekleyen Celaleddin Koçak, “Ama her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Her oyuncuda olduğu gibi benimde inişli-çıkışlı dönemlerim oldu. Tek amacım tabi ki, Konyaspor’a en iyi şekilde hizmet verebilmek. Son iki maçta beklentilere bir nebze de olsa cevap vermeye başladığımı düşünüyorum. İlerleyen haftalarda her şey daha güzel olur ve ben de bu başarılı ekibin bir parçası olduğum için mutlu olurum” şeklinde görüş belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri