Konyaspor, Çanakkale’ye 3 puan için gidiyor

Bank Asya 1. ligde Pazar günü Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacak olan Konyasporda hedef; ikinci deplasman maçından da galibiyetle dönmek.

Ligde ilk galibiyetini 1. hafta Gaziantep deplasmanında alan ve iç sahada Erciyes ile berabere kalarak puanını 4’e çıkartan Kartal’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürüyor. Çanakkale deplasmanı programı da belli oldu.

Ligde maçların akşam oynanması nedeniyle antrenmanları da akşamları gerçekleştiren Konyaspor’da moral süper. Menisküs ameliyatı olan ramazan ve sakatlıkları devam eden Uğur Akdemir ve Koray bu hafta da kadroda yok. Yeni transfer Mehmet şen ise antrenman eksiği nedeniyle kafileye alınmayacak. Dursun ise büyük bir olasılıkla Çanakkale maçında forma giyecek. Dün akşam Tatlıcak tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, belirlenen program gereğince Çanakkale’ye bugün sabah gidecekler.
Konyaspor'un Çanakkale programı da açıklandı. Bugün saat 09:00'da karayolu ile Çanakkale'ye hareket edecek yeşil-beyazlılar, Çanakkale’de Tusan Otelde konaklayacaklar ve akşam saatlerinde Dardanelspor tesislerinde bir çalışma yapacaklar. Temsilcimiz, 6 Eylül Pazar günü 18 Mart Stadyumu'nda saat 20:30'da başlayacak maçın hazırlıkları Cumartesi günü yine Dardanel tesislerinde gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular maç saatini beklemeye çekilecekler. Konyaspor, maçın ardından karayolu ile Pazar gecesi Konya'ya dönecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri