Konyaspor bunu yaparak yerini korudu

Haftayı hükmen galibiyetle kapatan ve hanesine 3 puan yazdıran arabam.com Konyaspor 39 puanla 8. basamaktaki yerini korudu. Yeşil-beyazlı ekip yarın sezonun 30. hafta maçında evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Arabam.com Konyaspor sezonun 29. haftasını Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan geçirdi. Yeşil-beyazlı ekip hükmen 3-0 galip sayıldığı maçta 3 puanı da hanesine yazdırmış oldu Anadolu Kartalı bu hükmen galibiyetle puanını 39 yaparak haftayı 8.sırada kapattı. Haftayı maç yapmadan geçiren Konyaspor sezonun 30. hafta maçında yarın evinde Adana Demirspor ile karşılşacak. Saat 20.30’da başlayacak maç MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

STOPER TANDEMİ NORMALE DÖNECEK

Konyaspor’da iki haftadır değişen stoper ikilisi Adana Demirspor maçı ile birlikte normale dönecek. Sezon başından beri bozulmayan Adil-Calvo stoper tandemi Ümraniyespor ve Antalyaspor maçları ile bozulmuştu. Ümraniyespor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Calvo Adil’i yalnız bırakırken Adil de gördüğü sarı kart ile Calvo’yu Antalyaspor karşısında yalnız bırakmıştı. Bu ikilinin yerlerinde forma giyen Kahraman Demirtaş ve Uğurcan Yazğılı yaptıkları kritik hatalarla takımlarının puan kaybına neden oldu. Calvo ve Adil ikilisi Adana Demirspor maçı ile birlikte tekrar stoperdeki yerlerini alacak.

RAKİP ADANA MORALLİ

Konyaspor’un çarşamba günü evinde ağırlayacağı Adana Demirspor’da moraller yüksek. Lacivert-mavili ekip sezonun 29. hafta maçında evinde Kasımpaşa’yı 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 51 yaptı. Lig sıralamasında 4. basamakta yer alan Adana ekibi Konya’ya bu maçın morali ile gelecek.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri